Anghel Damian, detalii despre relația pe care a avut-o cu Lia Bugnar: „Nu se ascunde nimeni”

Anghel Damian a avut o relație de lungă durată cu Lia Bugnar, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei era foarte mare. Regizorul serialului „Clanul' a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de actriță.

Înainte de a fi cu Theo Rose, Anghel Damian a avut o relație cu Lia Bugnar. Povestea lor de dragoste a fost una foarte discretă, deși toată lumea știa că ei formează un cuplu. Regizorul a fost cel care și-a dorit să încheie această relație, iar din vara anului trecut a început să formeze un cuplu cu Theo Rose, care este și actriță în serialul „Clanul'.

Invitat la podcastul lui Gojira, Anghel Damian nu s-a ferit să vorbească despre fosta relație, dar și să menționeaze că, de fapt, el era cel matur în cuplu. Lia Bugnar are 54 de ani, în timp ce regizorul are doar 31.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.

Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei, divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce', a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira.

lia-bugnar-si-anghel-damian-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lia Bugnar, atac subtil la adresa lui Anghel Damian și Theo Rose?

Scenarista serialului „Clanul' a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din iubire, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. Lia Bugnar a declarat că nu crede în cuplurile care își trâmbițează iubirea și nici în cuplurile care anunță public momentele importante din viața lor.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită', a declarat Lia Bugnar la PRO TV, relatează Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete