Nuntă mare la Casa Albă: „Suntem profund recunoscători”

Nepoata președintelui Joe Biden, Naomi, se căsătorește la Casa Albă!

Fiica în vârstă de 28 de ani a fiului lui Biden, Hunter, a postat pe Twitter marele anunț luni, scriind: „Peter și cu mine suntem profund recunoscători Nanei și lui Pop pentru oportunitatea de a ne sărbători nunta la Casa Albă.'

Potrivit Associated Press, nunta va avea loc în această toamnă. Michael LaRosa, secretarul de presă al Jill Biden, a declarat pentru presa că familia este „încă în faza de planificare a tuturor festivităților de nuntă'.

„În conformitate cu alte evenimente private găzduite de Prima Familie și urmând tradițiile festivităților anterioare de nuntă la Casa Albă din administrațiile anterioare, familia Biden va plăti pentru activitățile de nuntă care au loc la Casa Albă', a adăugat Michael LaRosa.

Naomi, absolventa Facultății de Drept din Columbia s-a logodit cu Peter Neal, un coleg de la aceeași facultate, în septembrie. Nunta lor va marca prima nuntă la Casa Albă de la administrația Nixon.

Împărtășind o fotografie cu ea și Neal pozând împreună, Naomi și-a ridicat mâna în fotografie pentru a-și etala inelul de logodnă pe Instagram toamna trecută.

„Pentru totdeauna 🤍', a subtitrat ea postării, în timp ce Neal a redistribuit aceeași poză pe propria sa pagină de Instagram fără alte mesaje.

Viitorul Mire Neal a fost implicat anterior în campania prezidențială a lui Hillary Clinton, potrivit Guest of Guest. El a făcut stagii și la Casa Albă când Barack Obama era președinte și când bunicul lui Naomi era secundul său.

Președintele Biden, în vârstă de 79 de ani, i-a spus lui Anderson Cooper în timpul unei interviu CNN în martie 2020: „În fiecare zi, vorbesc cu toți cei cinci nepoți ai mei. Fie la telefon, fie le trimit mesaje.'

Într-un interviu acordat PBS Newshour în 2020, Naomi a spus: „El ne va prelua apelurile, indiferent unde s-ar afla. Dacă va fi pe scenă, va ține un discurs și noi l-am suna, el ar răspunde și ar spune: `Ce s-a întâmplat?! Am crescut împreună. S-a asigurat că fiecare tradiție, fiecare sărbătoare, suntem cu toții împreună… Nu cred că a existat vreo decizie, oricât de mare sau mică, pe care să nu o fi luat în familie.'

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete