Ceartă la „Survivor România”. Ce a putut să îi spună CRBL lui Marian Drăgulescu în fața camerelor de filmat: „M-am enervat”

Faimoșii pierd probă după probă la „Survivor România' 2022 în fața Războinicilor. Un nou conflict a avut loc recent în tabăra lor, de data aceasta între CRBL și Marian Drăgulescu. Spune că echipa lor e divizată.

A avut loc unificarea la „Survivor', cele două echipe dorm în aceeași tabără și, astfel, au început să se apropie. TJ Miles și Marian Drăgulescu petrec mai mult timp cu Războinicii, chiar fac glume cu ei, în timp ce CRBL nu e de acord cu asta.

Dansatorul și coregraful le-a cerut colegilor lui să nu mai facă asta. Lui TJ Miles și lui Marian Drăgulescu le-a interzis să mai glumească cu adversarii în timpul jocurilor, să nu mai vorbească cu ei. La un moment dat, CRBL a ridicat tonul, fapt care nu i-a convenit lui Drăgulescu.

„Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat”, a spus CRBL, înainte să iasă din cadru. Ulterior, Marian Drăgulescu a afirmat că nimeni nu îi poate impune cu cine să vorbească sau cu cine nu.

Marian Drăgulescu a dezvăluit că este deranjat de atitudinea pe care CRBL o are față de colegi și a subliniat că, nu de puține ori, artistul se comportă lipsit de fair play.

Nu este primul conflict pe care CRBL îl are la „Survivor România', a avut discuții aprinse și cu Emil Rengle, Otilia sau TJ Miles.

Cine e în pericol de eliminare săptămâna aceasta

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate de săptămâna aceasta. Cei trei nominalizati pentru eliminare sunt CRBL, Laura Giurcanu și TJ Miles.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete