Număr record de copii geniali în finala „Românii au talent”

 

Pe 2 iunie, ziua talentului se sărbătorește cu finala epică „Românii au talent!'. Legenda spune că într-o țară bântuită de mult talent, eroii s-au adunat din cele patru zări și au pornit la luptă ca să aducă o multitudine de trăiri frumoase în sufletele oamenilor.

Cu fiecare bătălie, au devenit mai încrezători și mai determinați, iar în marea finală vor străluci mai tare ca niciodată! Trăiește vinerea aceasta istoria unei bătălii legendare alături de 11 finaliști plini de carismă și talent autentic! Anul acesta, au ajuns în finală o mulțime de copii.

Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity au făcut spectacol pe scena talentului în semifinalele LIVE, au cucerit publicul și jurații cu talentul lor incredibil, iar acum se pregătesc să uimească o țară întreagă cu momente extraordinare de canto, dans, acrobație sau beatbox. Cei 11 finaliști vor da totul pe scenă vineri pentru a impresiona românii și a intra în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro!

Cinci concurenți fabuloși luptă pentru premiul de originalitate!

De ziua talentului, premiem originalitatea în finala epică Românii au talent! Au gânduri libere și evadează din norme, au ideile inspirate și ies din comun, iar vinerea aceasta luptă pentru premiul de originalitate al sezonului! Premiul în valoare de 10.000 de euro va fi câștigat de cel care va acumula numărul cel mai mare de voturi din partea publicului.

Citește și:

Era însărcinată și totuși a urcat pe scena de la „Românii au talent'! Povestea impresionantă a dansatoarei Nadia Buduruși

Cine este Daria Văcăroiu, fetița care a cântat la harpă la „Românii au talent'? I-a lăsat fără cuvinte pe jurați

Scandal fără precent înainte de semifinala „Românii au Talent. Un concurent a fost eliminat fără să fie anunţat: „Tu nu mai participi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati