Nuami Dinescu nu a mai putut face copii din cauza unei răceli: „Era să mor în 1990”

Nuami Dinescu, în vârstă de 60 de ani, a trecut prin multe greutăți până acum. Actrița nu a mai putut să facă copii din cauza unei răceli și a explicat ce probleme medicale a avut.

Actrița a suferit cumplit când medicii au anunțat-o că nu poate face copii. În urmă cu ani buni, Nuami Dinescu a avut probleme medicale grave și nu a mai putut rămâne însărcinată niciodată. Ea a povestit experiența traumatizantă prin care are trecut.

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răceli sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe.

Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…', a povestit Nuami în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

nuami-dinescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urma acelui episod marcant, actrița a intrat în depresie, care o mai urmărește și în ziua de astăzi. Nuami Dinescu nu a luat niciodată pastile pentru a scăpa de această afecțiune și susține că meseria sa a ajutat-o să treacă peste această neplăcere.

„Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi. Pe urmă, vine viaţa reală şi te culcă la pământ. Mai vin nişte încercări grele de tot, la 27 de ani, şi pe alea chiar nu le înţelegi şi se adună.

Din 1990, când am avut un „blind date cu moartea, dar m-a salvat un medic iscusit, sunt cu depresia pe lângă mine. Am o formă mai uşoară, nu am luat niciodată medicamente. Meseria m-a salvat, mă ţine in echilibru, de asta şi lucrez cu oricine are nevoie să se descopere, să se înţeleagă şi să se iubească aşa cum e' – a mai dezvăluit actrița, relatează unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete