Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț? Sora Deliei a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat

De curând, Oana Matache a fost surprinsă se străzile din București sărutându-se cu un bărbat, altul decât Răzvan Miheț, soțul ei cu care are doi copii. Spynews.ro scrie și că sora Deliei Matache ar fi divorțat și că s-ar fi mutat deja din casa în care locuia cu tatăl copiilor.

Fotografii spynews.ro au surprins-o pe Oana Matache alături de noul ei iubit, un bărbat misterios, cu care a mers la o grădiniță pentru a-i lua pe copiii ei. Cei doi au intrat împreună în unitatea de învățământ și au ieșit alături de băiețelul de 4 ani și fetița de 6 ani.

Apoi, Oana Matache și iubitul au urcat copiii în mașină, după care împreună au plecat către casa în care locuiește acum, alta decât cea în care stătea cu Răzvan Miheț.

Contactată de aceeași sursă, Oana Matache nu a vrut să facă declarații pe marginea acestui subiect. „Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată', a spus Oana Matache, sora Deliei.

oana-matache-si-razvan-divort-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și mama Oanei Matache a fost sunată, nici ea nu a făcut declarații. „Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viata ei, sunt alegerile ei', a declarat Gina Matache, mama Oanei, pentru UNICA.ro.

Povestea de dragoste dintre Oana și Răzvan Miheț

În 2017, Oana și Răzvan s-au căsătorit civil. Martorii Oanei Matache la cununia cu tatăl copiilor ei și la semnarea actelor de căsătorie i-au fost Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, cei care i-au și dus în fața altarului, în calitate de nași.

Totodată, Delia și soțul Răzvan sunt nașii de botez ai copiilor Oanei. Ea are o fetiță, pe Jessie, și un băiețel, Bogdan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete