Noul parfum B.U. pentru o Cenuşăreasă modernă!

Modern, misterios, intens – cuvintele-cheie care descriu noul parfum BU, creat special pentru tinerele dinamice, cu simţul umorului şi, de ce nu, un pic controversate: Cenuşăresele contemporane, a căror atitudine încurajează mersul în direcţia împlinirii oricărui vis pe care îl au.

Gama Fancy Cinderella descrie perfect stilul de viaţă energic al tinerelor care îmbrăţişează o atitudine ieşită din tipare, fără să renunţe la feminitate. Parfumul irezistibil îndeamnă la optimism, libertate de exprimare şi încredere în sine, păstrând doza de eleganţă subtilă.

Fancy Cinderella este un parfum inedit, notele de vârf fiind compuse din arome de anason şi alune de pădure, combinate cu mireasma energizantă a citricelor şi notele unice ale frunzelor de smochin. În inima parfumului se regăsesc arome de piersică, vanilie şi lapte, susţinute de notele de bază formate din lemn de santal, heliotrop şi acorduri suave ce te duc cu gândul la apa oceanelor.

Noua gamă BU cuprinde apă de toaletă (50 ml), 46 lei, deodorant spray (150 ml), 12.5 lei şi gel de duş (250 ml), 8.5 lei, iar ambalajele cu design neconvenţional, în culori vibrante, reflectă valorile care stau la baza personalităţii cuceritoare a oricărei tinere moderne: vitalitate, energie şi unicitate.

FANCY CINDERELLA

– Poţi fi chiar tu! –

Gama B.U. este alcătuită din 6 parfumuri unice care prezintă diferite direcţii olfactive şi satisfac preferinţele fiecărei fete moderne care vrea să facă diferenţa. Brandul B.U. face parte din gama de produse cosmetice SARANTIS.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete