Noul cadou de lux primit de Cristina Spătar de la soțul politician: „E superb. Să moară dușmanii”. Bărbatul i-a dăruit și un bloc de ziua ei

Cristina Spătar are un mariaj fericit alături de Vicențiu Mocanu, omul de afaceri care i-a devenit soț în vara acestui an. După ce i-a dăruit un bloc de ziua ei, vedeta se laudă acum cu un nou cadou de lux.

În urmă cu câteva luni, Cristina Spătar a surprins când a anunțat public că Vicențiu Mocanu i-a făcut un cadou de sute de mii de euro, mai exact un bloc, care acum se află în construcție, nu e finalizat. Vedeta a fost copleșită de gestul soțului, cu care nu locuiește încă.

Vedeta e stabilită la Crevedia, lângă București, iar el e la Vâlcea, acolo unde are afaceri, dar și unde s-a implicat în politică, cu speranța de a deveni primar. Chiar dacă e ocupat cu afacerile lui, Vicențiu Mocanu nu-și neglijează soția.

I-a cumpărat un cadou de lux, o geantă Hermes, care poate valora și zeci de mii de euro. „Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri.

Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului', a declarat Cristina Spătar, în emisiunea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Referitor la afacerile pe care le au împreună, Cristina Spătar a explicat că acum se ocupă de un cartier de case, dar și de blocul pe care soțul i l-a dăruit.

„E un om bun, eu îl susțin. Căsuțele sunt în lucru, durează. Trebuia să terminăm până în iarnă. O parte din ele sunt aproape gata. E de lucru, eu singură nu mă pricep atât de bine când vine vorba de constructor. Trebuie să stai cu gura pe ei. Pentru bloc mai vrem să facem două etaje, dar ne trebuie autorizație. Învăț multe’‘, a mai declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

Cristina Spătar și soțulSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Soțul Cristinei Spătar vrea să devină primar

Vicențiu Mocanu, soțul artistei Cristina Spătar, și-a anunțat pe 30 noiembrie candidatura la Primăria Vâlcea dar și intrarea în politică în partidul AUR. Cea mai mândră e cântăreața, care a anunțat public că își sprijină partenerul în noua lui carieră.

Totul s-a întâmplat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Râmnicu Vâlcea chiar în seara de 30 noiembrie, în prezența liderului AUR, George Simion. Cristina Spătar a mers special la Vâlcea pentru a-și susține soțul!

„Mereu împreună! Succes pe noul drum! Sunt alături de tine!’, a fost mesajul pe care artista i l-a transmis soțului ei, Vicky Mocanu, nou intrat în politică. Alături de Cristina Spătar, la Vâlcea a mai fost și bună ei prietenă, interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu.

„Sunt onorat să fiu în această seară în fața dumneavoastră. Vreau să încep prin a-i mulțumi președintelui AUR și, totodată, prietenului meu, George Simion, pentru introducere și încrederea deplină pe care mi-a acordat-o și pe care o acordă întregului proiect. Am purtat discuții cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului. În urma acestor discuții am înțeles problemele cu care se confruntă întreaga noastră comunitate. Nu aș fi fost aici dacă nu aș fi convins că le pot rezolva, împreună cu voi. Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vîlcea are nevoie’, și-a început Vicențiu Mocanu discursul.

„Astăzi, cu inima plină de speranță și determinare, stau în fața voastră pentru a anunța candidatura mea pentru funcția de primar al orașului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult !!!

Acest anunț reprezintă angajamentul meu față de locuitorii din Râmnicu Vâlcea. Am decis să intru în politică pentru că simt nevoia de a reda comunității tot ceea ce sunt eu astăzi și a readuce valorile pe care le-am pierdut din cauza incompetenței, neștiinței și relei-credințe.

Am experiență și o viață dedicată muncii și comunității. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la greu și tot ce am construit până acum am făcut prin muncă asiduă și determinare. În toți acești ani am înțeles ce își doresc de la primar tinerii, mamele pentru viitorul copiilor, funcționarii publici și cei de la firmele private, medicii, profesorii, cei din profesii liberale și toți ceilalți’, a mai adăugat Vicențiu Mocanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete