Noi jurați la „Chefi la cuțite” în locul lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Anunțul oficial făcut de Antena 1

„Chefi la cuțite' revine la Antena 1 după demisia lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Noi chefi au fost aleși pentru celebrul show culinar, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare.

„Vin noii Chefi la cuțite!😃 Televiziunea are gust doar la Antena 1❤️', „Fii cu ochii-n patru!👨‍🍳 Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY! 🔪', sunt mesajele de pe pagina oficială „Chefi la cuțite', acolo unde apare și un video cu patru jurați pregătiți să jurizeze preparatele concurenților.

Nu li s-a dezvăluit identitatea, doar că au apărut speculații cum că trei jurați ar fi permanent în emisiune, iar cel de-al patrulea diferă de la ediție la ediție.

Cei care au urmărit show-ul culinar timp de 12 sezoane, nu sunt foarte încântați. Fanii au lăsat sute de comentarii și au încercat să își dea seama cine ar fi cei patru chefi. Chipurile lor apar blurate în promo, scrie Ciao.

„Dacă v-a dat prin cap cumva să aduceți chefi de genul Nicolai Tand, Blenche samd, atunci puteți să îi pregătiți coliva la emisiune. Atenție, nu am nimic cu ei, sunt super de bun simț și OK oamenii, dar pentru acel show sunt prea insipizi, nu au carismă, nu sunt mega energici, nu sunt amuzanți, nu au nici duritatea necesară samd. Intelegeți unde bat, efectiv nu se pot plia pe genul ăsta de scenariu.

Chiar sunt mega curios să văd pe cine puneți în loc. Dacă unul dintre ei va fi @chefjanni ❤️…am să mă uit ❤️Este timpul pentru cei tineri și talentați. @chef_stefan_popescu unul dinte ei…parcă și @alexandru_comerzan. Trebuie să mergeți mai departe, bravo! Din păcate, nu cred că va mai fi la fel. Sper doar să nu fie @chef_stefan_popescu. Este super îngâmfat', au fost doar câteva dintre comentariile la postarea de pe Instagram.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1

Pe 23 noiembrie, firma Antena Group, care deține Antena 1, a deschis câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti. Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice.

chefi la cutite 111SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Vestea că a fost dat în judecată nu l-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, care, pentru Cancan, a reacționat.

‘Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, băi, v-a dat în judecată Antena! Îți dai seama că ne așteptam să ne dea.

Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete