Noi vești despre starea de sănătate a lui CRBL după „Survivor”: „Plâng fără rușine”

CRBL a fost unul dintre concurenții acestui sezon al emisiunii „Survivor România'. Din nefericire, starea sa de sănătate s-a înrăutățit în junglă și a fost nevoit să plece din concurs.

Condițiile aspre de conviețuire din junglă, lupta continuă pentru mâncare, lipsa de odihnă, dar și probele dificile și-au pus amprenta pe sănătatea lui CRBL. Din acest motiv, în ediția din 18 aprilie, cântărețul a fost eliminat, iar acum a oferit câteva detalii despre recuperarea sa medicală, dar și despre dorul de familie.

„Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş. Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc.', a declarat CRBL într-un interviu oferit celor de la click.ro.

Cântărețul este o prezență activă și pe rețelele de socializare. Acesta a scris pe Instagram că Sărbătorile Pascale le-a petrecut împreună cu familia în România, deși este de ceva timp stabilit în Spania. Mai mult decât atât, le-a mărturisit fanilor ce a însemnat pentru el întreaga experiență din Republica Dominicană.

„Salutare oameni buni, oameni dragi, posesori de cerebel! Mi-a fost dor de voi! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și încredere🙏 Sunt un exemplu de așa DA, dar cu siguranță și un exemplu de așa NU! Știu că am greșit de multe ori și îmi cer iertare, dar ăsta sunt eu, prea sincer câteodată, prea corect, empatic cu cel slab și incisiv cu oamenii falși, luptător până la capăt. Știu să pierd dar știu să și câștig, pot să plâng fără rușine dacă așa simt, nu mă dau la o parte când vine vorba de greu, pentru că cine poate, duce și mai mult.

Survivor a fost testul suprem al vieții mele, cel mai dur spectacol la care am luat parte, cea mai frumoasă experiență de viață, locul unde mi s-a confirmat pentru ultima oară că viață trebuie trăită mult mai simplu. Am respect pentru toți Faimoșii și Războinicii, indiferent de ce s-a întâmplat și s-a spus, oameni curajoși, duși la extrem pe plan psihic și fizic, oameni care m-au ajutat să supraviețuiesc și care m-au forțat să nu mint!

Mi-am dorit foarte tare finala, pentru a mă bucură de TOT ce poate oferi @survivorromania.oficial, toate traseele, recompensele, jocurile de comunicare, surprizele plăcute sau neplăcute, dar nu am crezut că experiență se va termină așa brusc pe motive medicale! Se spune că de ce ți-e frică nu scapi!', a fost mesajul transmis de CRBL în mediul online.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete