CRBL, eliminat de la „Survivor România” din cauza problemelor medicale. „Nu mă simt cel mai bine, dar nu sunt pregătit să plec acasă”

CRBL a fost eliminat de la „Survivor România' în ediția din 18 aprilie. A avut probleme medicale săptămâni la rând, acum a intrat pe traseu, dar nu a făcut față. A fost trimis acasă.

Daniel Pavel a făcut anunțul la consiliu. „În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale.

În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor.', a anunțat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

CRBL nu a fost deloc încântat de decizie, el spera că va lupta în marea finală de la „Survivor România'.

„Am început lupta acum mult timp, alături de Faimoși, și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături ei și că urmează să-mi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv. Degeaba i-am dat comenzi, nu a fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă', a spus CRBL, la Pro TV.

Ulterior, el și-a luat la revedere de la colegi și a părăsit competiția „Survivor România'.

crbl-eliminat-de-la-survivor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e nominalizat pentru eliminare?

Jocul de imunitate din această săptămână a fost pierdut de Tigrii. Ei au făcut nominalizări, iar Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles sunt în pericol de eliminare săptămâna aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete