Jean Gavril, despre partenera lui, Ana, de la „Dancing on Ice” – „Ești dementă!”

Ana Maria Ion și Jean Gavril au câștigat prima ediție a competiției „Dancing on Ice' – „Vis în doi', de la Antena 1. Dincolo de patinoar, cei doi au legat și o frumoasă prietenie, dincolo de conflictele de moment, inevitabile într-o competiție.

Cunoscutul artist Jean Gavril a acceptat provocarea de a învăța nu doar să meargă pe patine, ci să prezinte numere spectaculoase de patinaj artistic, alături de partenera lui, Ana Maria Ion. Sportiv de performanță, Ana a reușit să-l motiveze pe cântăreț să dea tot ce-i mai bun din el, chiar dacă s-a întâmplat ca acest lucru să ducă și la conflicte de scurtă durată.

Însă toate schimburile de replici dintre cei doi au arătat că ambii au personalități puternice, care pot face față presiunii unei astfel de competiții. Pe pagina sa de socializare, Jean Gavril scria, după un moment care le-a ieșit foarte bine și care le-a și adus note de 10: „BOOM! Speechless! Mulțumim tuturor pentru vibeul mooooonstruuu, Ana, ești DEMENTĂĂĂ!'

Jean Gavril a patinat pentru visul Anei

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii premiului de 50.000 de euro. Patinatoarea își dorește să studieze în Anglia și să devină coregraf.

„Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță', a declarat Ana.

„Credem că ultimul dans a făcut departajarea pentru că a fost puțin mai periculos. Le
mulțumim foarte mult celor care ne-au votat cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența'
, a spus și Jean Gavril.

Jean si AnaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook/Instagram

Citește și: Cătălin Scărlătescu, prima apariție la TV alături de iubita lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete