Hilary Duff este însărcinată! Actrița și soțul ei, Matthew Koma așteaptă al treilea copil

Hilary Duff este însărcinată! Actrița și soțul ei, Matthew Koma așteaptă al treilea copil

Familia lui Hilary Duff și a soțului ei Matthew Koma se extinde! Cuplul a anunțat sâmbătă că vor fi din nou părinți. Într-o postare dulce pe Instagram, Duff își arată burtica în timp ce Koma o îmbrățișează.

„Creștem!!! Mai ales eu”, a scris tânăra actriță, în vârstă de 33 de ani.

„Carantina a fost distractivă. Bebelușul nr. 3 – 2021″, a scris Koma în aceeași manieră amuzantă și totodată romantică.

În 2018, Duff și Koma au deveniti părinții unei fetițe pe nume Banks Violet. Dintr-o căsnicie anterioară cu Mike Comrie, Hilary Duff mai are un băiat în vârstă de 8 ani, Luca Cruz.

Gelozie fraternă

Deși Luca este cel mai bun frate mai mare pe care fiica ei ar putea să-l ceară, Duff a dezvăluit anterior că a durat ceva timp până când și-a acceptat rolul.

„Am fost mult timp doar noi doi, încât el a spus: „De ce? De ce, mamă? De ce ai face asta? Îmi place foarte mult așa cum este', își amintea Duff în timpul unui interviu cu PureWow în ianuarie. „Era atât de trist'.

Din fericire, fiul ei s-a răzgândit odată ce s-a născut sora sa Banks.

„A venit când o țineam în brațe, iar expresia de pe fața lui era un șoc absolut. El a spus doar: „Asta e sora mea!' Și a trebuit să strănute, așa că a fugit din cameră și a spus: „Mă întorc imediat.' El a scos acest strănut imens pe hol și a spus: „Eu a trebuit să strănut și am știut că nu o pot face aici, lângă ea.'

În timpul verii, Duff a avut numeroase dezbateri cu privire la creșterea copiilor în contextul actual al pandemiei de coronavirus. Tot atunci declara că ea și soțul ei și-ar dori mai mulți copii.

„Suntem obsedați de copiii noștri: Ar trebui să mai facem unul? Este un moment bun?', a spus ea în iulie. “Este greu, pentru că totul este atât de incert. De exemplu, este sigur să ai un copil chiar acum? Nu știm. Mereu vorbim despre asta și cochetăm cu ideea, dar nimic serios încă', a adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro