Dorian Popa, mărturisire neașteptată despre relația cu iubita lui: „Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Vezi pozele

Dorian Popa a fost invitat în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars, unde a făcut câteva mărturisiri neașteptate. Cântărețul este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate.

Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Dorian Popa, mărturisire neașteptată despre relația cu iubita lui

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

„Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă', a mărturisit Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', sâmbătă, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu iubita lui Dorian Popa, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Citește și:

Wilmark are un obicei ciudat în fiecare dimineață, care îl ajută să se mențină în formă! Copiii lui l-au dat de gol

Cum să împiedici depunerea prafului pe mobilă? Trucul simplu care o curăță perfect

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete