Noi informații despre starea de sănătate a prințului Filip. Prințul Charles a făcut anunțul: “E tot ce știm…”

starea de sănătate a prințului Filip

În vârstă de 98 de ani, prințul Filip al Marii Britanii, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost internat de urgență la spital la sfârșitul săptămânii trecute. Acum, fiul ducelui de Edinburgh, prințul Charles, a dat noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său.

Anunțul oficial venit din partea Palatului Buckingham a precizat că prințul Filip al Marii Britanii a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a ține sub control o afecţiune medicală preexistentă. Astfel, ducele de Edinburgh a fost internat în spital, fără să mai fie făcute precizări în legătură cu starea sa de sănătate.

Noi informații despre starea de sănătate a prințului Filip. Prințul Charles a făcut anunțul: “E tot ce știm…”

În lipsa unui comunicat oficial care să anunțe cum a evoluat starea de sănătate a prințului Filip, prințul Charles a oferit câteva informații pe marginea acestui subiect.

Participând la un eveniment, prințul Charles a răspuns întrebărilor referitoare la tatăl său, precizând că, momentan, acesta încă se află în grija medicilor, primind un tratament de specialitate.

“Este îngrijit foarte bine la spital. În acest moment este tot ceea ce știm.”, a spus prințul Charles, potrivit mirror.co.uk. 

Având în vedere că medicii și-au dorit să îl țină în permanență sub observație, există posibilitatea ca prințul Filip să rămână în spital și de Crăciun, ceea ce înseamnă că nu va putea participa la festivitățile organizate cu această ocazie. Nu ar fi pentru prima oară când soțul reginei Elisabeta a II-a își petrece sărbătorile în spital. În anul 2011, prințul Filip a suferit o procedură cardiacă, motiv pentru care a rămas sub atenta observație a medicilor, petrecând Crăciunul departe de familia regală britanică.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Filip, prințul Charles și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și: 

Tudor Gheorghe, detalii neștiute despre viața sa: Mi-au injectat heroină. A doua zi…'

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare dorință pentru anul 2020: Eu am iubit să…'

Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete