Noi indicii: Putin ar putea avea CANCER DE TIROIDĂ

Putin ar fi bolnav de cancer de tiroidă. Sănătatea liderului rus rămâne în continuare un mister, mai ales de când recentele apariții publice în care părea „umflat' și „slăbit' au stârnit zvonuri ambigue despre starea sănătății sale.

Vladimir Putin este un bărbat orgolios care s-a mândrit mereu cu imaginea sa de „om puternic'. Totuși, în ultimii ani această imagine s-a schimbat dramatic, ceea ce a dus la speculații diverse, una dintre cele mai folosite este că ar putea suferi de o boală gravă.

Noi indicii: Putin ar putea avea CANCER DE TIROIDĂ

Recent, o nouă anchetă a jurnaliștilor de peste ocean a dezvăluit faptul că Putin este „în mod constant' vizitat de un medic specialist în cancer tiroidian.

Raportul media de investigație Proekt – care a fost blocat în Rusia – afirmă că chirurgul Evgheni Selivanov, de la Spitalul Clinic Central din Moscova, l-a vizitat pe iderul rus de nu mai puțin de 35 de ori în stațiunea Soci de la Marea Neagră.

Descoperirea susține teoriile recente conform cărora Putin a declarat război Ucrainei deși acesta știa că suferă de o boală gravă ascunsă poporului rus.

În noiembrie 2020, analistul politic Valery Solovei a ridicat câteva semne de întrebare despre un posibil cancer, susținând că Putin trebuie să fie operat de urgență. El a declarat la momentul respectiv că Putin are două probleme de sănătate: „Unul este de natură psiho-neurologică, celălalt este o problemă oncologică. Dacă cineva este interesat de diagnosticul exact, trebuie să știe că nu sunt medic și nu am dreptul etic să dezvălui aceste probleme”, a declarat acesta.

Raportul a încercat să identifice medicii care îl vizitează în mod regulat pe Putin și cei care îl însoțesc în călătorii, în special la Soci. Alături de Selivanov, liderul rus este urmat și de un neurochirurg.

Un alt chirurg, doctorul Alexey Shcheglov, „îl însoțește pas cu pas pe Putin încât, în timpul evenimentelor publice, se spune că apare și în fotografii împreună cu șeful statului'.

El este văzut drept „medicul care, printre altele, poate fi primul care detectează probleme cu glanda tiroidă, inclusiv cu cele oncologice', se susține.

Au existat speculații larg răspândite în Occident cum că Putin a avut probleme medicale grave atunci când a declanșat un război în Ucraina, despre care se estimează până în prezent că a ucis peste 17.000 de soldați ruși plus mulți civili ucraineni.

Citeste și:

Fără ruble, fără gaz. Ce se află în spatele ordinului lui Vladimir Putin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri