Noi imagini cu Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Lângă cine a fost surprinsă?

Monica Gabor a avut o relație care a durat mai bine de 10 ani cu omul de afaceri Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut ca Mr. Pink. Recent, o sursă din apropierea Monicăi a confirmat despărțirea acestora, iar în ultima perioadă, frumoasa moldoveancă petrece foarte mult timp departe de America, ceea ce ar putea constitui o dovadă a încheierii relației sale amoroase.

Potrivit celor de la playtech.ro, fostul handbalist Paul Mantea a confirmat despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani, însă toate pozele în care apăreau împreună au fost șterse de pe rețelele de socializare ale Monicăi.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink.

I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel', a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

În prezent, Monica Gabor se află în Dubai alături de sora sa, Ramona Gabor. Cea din urmă este stabilită de ani mulți în Emiratele Arabe Unite, unde are numeroase proiecte în domeniul modellingului, dar și o afacere cu parfumuri care îi poartă numele.

Cele două surori petrec foarte mult timp împreună, iar recent Monica a postat pe Instagram o fotografie dintr-un restaurant de lux unde se afla cu sora sa. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu afișează un zâmbet larg, savurează o șampanie deosebită și are în fața ei, pe masă, un delicios preparat din pește. Cu siguranță, acest răsfăț și timp petrecut cu Ramona sunt o formă de a depăși mai ușor perioada tristă în urma despărțirii de cel care i-a fost partener de viață în ultimii 10 ani.

Foto: InstaStory

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete