A divorțat de soție și a intrat în depresie. Povestea lui Marius Chivu, Nicu Rață din serialul „Las Fierbinți”

A divorțat de soție și a intrat în depresie. Povestea lui Marius Chivu, Nicu Rață din serialul „Las Fierbinți”

Marius Chivu este actorul care interpretează rolul lui Nicu Rață în serialul „Las Fierbinți'. Până acum, acesta nu a făcut nicio declarație despre viața privată. A oferit acum detalii despre viața personală, cât a suferit după divorț.

Actorul a dezvăluit că a fost căsătorit, însă a divorțat. A suferit mult, plângea des și tocmai de aceea a ajuns la un psiholog. Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, colegul său din serialul „Las Fierbinți', acesta a făcut o serie de dezvăluiri.

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc', a spus el în podcastul lui Mihai Bobonete.

„Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!', a mai declarat actorul care îl interpretează pe Nicu Raţă în „Las Fierbinţi'.

Ce decizie a luat Marius Chivu acum ceva vreme

Actorul a vrut să facă stand-up alături de Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți', însă nu s-au înţeles şi au încheiat colaborarea. „Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. – Bobonete)', a mai mărturisit actorul pe YouTube.

Marius Chivu a fost distribuit în serialul „La Urgenţă', de la TVR 1, unde a interpretat rolul brancardierului Costel Durbacă, dar și în multe filme printre care „Trei Surori', „Zoo Story', „Omul din subterană'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete