Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Alți pacienți în stare gravă de la aceeași clinică?

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, la un spital din Reșița. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita s-au autosesizat și au deschis un dosar penal.

Întreaga Românie este șocată de dispariția subită a iubitului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus, iar după vindecare a avut nevoie de câteva tratament post-Covid. Cunoscutul artist a ales să meargă la o clinică privată, deoarece spitalele de stat sunt supra-aglomerate în această perioadă din cauza numărului crescut de pacienți bolnavi de Covid-19.

La scurt timp de la moartea sa, sora artistului a făcut câteva declarații surprinzătoare. Aceasta susține că ar mai fi trei persoane în stare gravă care au ajuns la spital de la acea clinică. Motiv pentru care Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În prezent sunt așteptate rezultatele necropsiei și potrivit Antena 3, familia va decide dacă va merge mai departe în instanță.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui Petrică Mâțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mâțu Stoian', potrivit Antena 3.

În cursul dimineții de luni, 8 noiembrie, reprezentanții clinicii unde Petrică Mâțu Stoian se trata au făcut primele declarații despre clipele artistului petrecute acolo înainte să ajungă în stare gravă la spital.

„Domnul Petre Mîțu-Stoian a sosit la clinică vineri 05.11.2021 în jurul amiezii în vederea recuperării post COVID, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii. În cadrul consultației preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric.

A urmat procedura de testare la presiune și oxigen, și s-a stabilit o cură de 15 ședințe de terapie cu începere de a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puțin prin complex și apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta', au spus reprezentanții clinicii printr-un comunicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete