Alina și Ilan Laufer, viață complet schimbată după nașterea gemenilor: „Am ajuns la capătul puterilor”

Alina și Ilan Laufer sunt căsătoriți de șapte ani și împreună au doi copii, gemenii Davina și Nathaniel. Alina mai are o fată din prima căsnicie cu cântărețul Jorje.

Alina Laufer a născut prematur în urmă cu opt luni doi copilași. Au stat timp de șase săptămâni internați în spital pentru a se asigura că sunt în afara oricărui pericol.De atunci, viața ei și a soțului s-a schimbat complet. Invitați la Teo Show, cei doi au mărturisit că le este destul de greu și că nu mai au timp de nimic altceva.

Ilan a declarat că este foarte implicat în creșterea micuților și imediat ce se întoarce de la birou o ajută pe soția sa cu băița micuților. Deși micuții nu dorm cu părinții lor, aceștia îi solicită des pe timpul nopții. Cuplul Laufer a avut o bonă pentru a-i ajuta, însă Alina și Ilan au renunțat la ea.

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate', a povestit Ilan Laufer.

Singurul ajutor pe care îl mai au este din partea mamei Alinei. Aceasta a recunoscut că este foarte bucuroasă când reușește să aibă un pic timp pentru ea, însă nu suficient pentru a-și relua activitățile dinaintea nașterii lor.

„Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent', a spus Alina Laufer la „Teo Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete