Ninsoarea și ploile nu se opresc în următoarele zile! Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea

După ce ieri meteorologii au emis mai multe avertizări de vreme rea, astăzi a fost anunțat un nou cod galben de  ploi și ninsori. Astfel, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că urmează ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă.

Cod galben de ninsori

Avertizarea meteorologică este valabilă de astăzi de la ora 11 și până mâine, 15 februarie, ora 11.

În acest interval vor fi, ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20 – 25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45 – 50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Se întoarce iarna! Cod galben de ninsori abundente și vânt puternic, în următoarele zile. Iată care sunt zonele afectate!

România s-a cutremurat din nou! Două seisme s-au produs la interval de doar câteva ore. Uite în ce zone au fost înregistrate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri