Niculina Stoican îl dă în judecată pe fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian. Conflict după moartea cântărețului

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie, iar pe 9 noiembrie a fost înmormântat. Pe ultimul drum a fost purtat de mulți colegi de breaslă, dar și fanii lui. După ce regretatul cântăreț de muzică populară s-a stins, un conflict a apărut între Niculina Stoican și fostul lui impresar.

Doru Gusman a acuzat-o pe Niculina Stoican că din cauza ei a plecat Petrică de la ansamblu, împingându-l în mod indirect către pensionare. Fostul impresar a mai spus că Niculina Stoican se purta foarte urât cu el.

„A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase'). Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: Nu mai suport'. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: 'Nu vreau să o mai văd'. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea'.

Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase', Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase.

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare. Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu' niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l'. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic.', a declarat Constantin Gusman acum câteva zile.

petrica-matu-stoian-a-murit-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Noi doi niciodată nu ne-am certat'

Acum, Niculina Stoian a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a făcut mai multe dezvăluiri despre Petrică Mîțu Stoian, dar și despre cele spuse de impresar.

„Își dorea să facă doar ce vrea el. Vreau să fac doar ce vreau eu', a spus Niculina Stoican, motivând alegerea lui Petrică Mîțu Stoian de a ieși la pensie și de a pleca din ansamblul condus de ea.

„Mi-a zis: nu vreau să plec trist și mâhnit de aici. Noi doi niciodată nu ne-am certat. La noi nu existau lucruri de complezență.

Mie îmi spunea că nu vrea să depindă de nimeni, de niciun fel de program', a povestit Niculina Stoican în emisiunea „La Măruță' de la PRO TV.

„Noi ne consideram Mehedințiul plecat în lume. Ne bucuram de realizările celuilalt. Chiar eu i-am adus adeverința aceea la Craiova, de care avea nevoie pentru pensionare, ca dovadă a anilor lucrați la Doina Gorjului', a completat Niculina.

„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă', a spus Niculina Stoican care îl va de în judecată pe impresar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete