Leo Iorga, internat de urgență. Boala cu care a fost diagnosticat în vară a recidivat

Update, 2 noiembrie: Leo Iorga a murit!

 

Cu puțin timp în urmă, Leo Iorga a fost internat de urgență. De data aceasta, medicii au descoperit că are probleme grave la singurul plămân pe care îl mai are.

Leo Iorga, internat de urgență

Anunțul a fost făcut de unul dintre apropiații artistului pe pagina de Facebook: “Leo este la spital, starea lui este stabilă. Se pare că pneumonia făcută în august a reaparut. Echipa medicală este profesionistă şi se ocupă de Leo cu multă atenţie“, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Luna august a acestui an a fost, se pare, o lună cu ghinion pentru îndrăgitul artist. Pe lângă pneumonie, acesta a suferit și o intervenție chirurgicală la picior, operația fiind realizată în Germania: “Operaţia la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să ştiţi că citeşte tot ce scrieţi pe această pagină, ştie că îl iubiţi. Ascultă şi respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare şi cu speranţă tratamentul care îi e administrat. Îşi doreşte să revină pe scenă, în faţa publicului care îl iubeşte şi pe care îl iubeşte”, spuneau, la acea vreme, apropiații artistului.

Leo Iorga a urcat pe scenă în scaunul rulant

La o lună după problemele de sănătate din august, Leo Iorga a urcat pe scena de la Arenele Romane, smulgând aplauzele și lacrimile celor prezenți. Concertul din septembrie a fost organizat în memoria lui Teo Peter, iar Leo Iorga a ținut neapărat să fie pe scenă alături de colegii lui de la Compact b și să-l comemoreze pe Teo Peter alături de aceștia.

Slăbit de boală și așezat în scaunul cu rotile, Leo a înduioșat până la lacrimi întreaga audiență mai cu seamă când a-nceput să cânte refrenul pe care vocea lui l-a făcut nemuritor: După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând'.

Citeste si

La 4 ani de la Colectiv, jurnaliștii Libertatea au intrat în posesia unei filmări care a fost ascunsă până azi publicului, Guvernului și procurorilor. Imaginile sunt devastatoare: Nu le-au luat nici măcar pulsul!'

Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează serialul-fenomen Lacrimi la Marea Neagră'

Foto: Facebook Leo Iorga, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete