Nicoleta Luciu, transformată după intervențile estetice la față. „Nu mai ești tu! Erai superbă naturală”

Nicoleta Luciu, transformată după intervențile estetice la față. „Nu mai ești tu! Erai superbă naturală”

Nicoleta Luciu își dorește să arate perfect la cei 40 de ani ai săi. Vedeta nu s-a ferit să recunoască că vizitează des cabinetul medicului estetician pentru anumite intervenții la nivelul feței. Unii fani o complimentează pentru felul în care arată acum, alții nu au fost de acord cu schimbările făcute și au criticat-o.

Cu doar câțiva ani în urmă, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior și tripleții Kim, Kevin și Karoly, cărora Nicoleta le oferă întreaga ei atenție.

Vedeta își mai face timp și pentru ea, vine des la București, unde vizitează cabinetul unui medic estetician. Face diverse tratamente și intervenții la față pentru a avea un chip perfect. Nicoleta Luciu e foarte activă pe Instagram, acolo postează clipuri sau imagini de pe scaunul medicului estetician. Cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o este mezoterapia facială, un tratament care ajută la creșterea calității tenului.

Fanii din mediul online au remarcat cele mai noi postări ale vedetei. Unii au felicitat-o pentru cum arată, alții au criticat-o.

„Felicitări! Te simți frumoasă, asta e de ajuns. Nu pune la suflet ce spune lumea. Important e ce îți spune inima. Oamenii pot spune multe răutăți, dar nu se compară cu tine. Tu știi cu adevărat cine ești. (…)

Vaiiiii! Nu mai ești tu, Nicoleta! Păcat, erai superbă naturală. (…)

Omg, who this! Doamne ferește, complet altă persoană! (…)

Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă. Sincer, eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea cu ajutorul unor creme de hidratare, protecție. (…)

Nicoleta, de ce faci aceste schimbări? Ești frumoasă fiind naturală… nu ai nevoie de aceste intervenții. Tu ai o frumusețe aparte… și asta te face specială.', au fost comentariile unora dintre urmăritorii Nicoletei Luciu pe Instagram.

Drama trăită în copilărie de Nicoleta Luciu

Cu șapte ani în urmă, fosta actriță mărturisea că a avut o copilărie marcată de comportamentul agresiv al tatălui ei.

„Când știam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui. Nici lecțiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Mă trezeam la 3 dimineața să-mi fac lecțiile pentru școală. Îmi era foarte frică de el', spunea actrița, potrivit OK! Magazine.

„N-am simțit niciodată dragostea de tată. N-a știut să ne ofere o îmbrățișare sau să ne spună o vorbă bună. Numai în înjurături ne ținea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar. (…) Părinții mei nu sunt divorțați, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu și putea să stea. Le-am interzis să-și mai vorbească pentru că își făceau rău unul altuia și nu avea rost. Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat o dată cu trecerea anilor. Erau niște reguli stricte în casă. Cine nu le respecta suporta consecințele. Acum nu știu cum se descurcă. Noi nu îi dăm bani, dar îi cumpărăm alimente, medicamente. Întreținerea i-o plătesc eu …', mai spunea Nicoleta în 2014

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete