Nicoleta Luciu, proces cu Nuțu Cămătaru. Declarația lui Dinu Maxer: „De ce tace?”

Zilele trecute au ieșit la suprafață câteva detalii care i-ar putea afecta imaginea soției lui Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu. Interlopul Nuțu Cămătaru a declarat că aceasta ar fi avut o relație cu el în urmă cu mulți ani.

Nicoleta Luciu a fost subiectul intens al ultimelor zile după ce în cartea înterlopului Nuțu Cămătaru au apărut câteva declarații privind o presupusă idilă între cei doi pe vremea când soția omului de afaceri era într-o relație cu Dinu Maxer.

Vedeta nu a oferit, însă, nicio declarație în acest sens, însă a mers în instanță pentru a-l da în judecată. Potrivit impact.ro, aceasta susține că spusele interlopului sunt menite pentru a-i strica imaginea.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică', au declarat sursele apropiate ale vedetei pentru impact.ro.

Dinu Maxer sare în apărarea fostei sale iubite și a declarat pentru sursa mai sus menționată faptul că cei doi au avut parte de opt ani frumoși, iar despărțirea a fost una amiabilă, fără reproșuri sau vorbe grele. Acesta așteaptă ca Nicoleta Luciu să reacționeze și să se apere.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară.

Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani, nu i-am urat La mulți ani! de Moș Nicolae' a spus Dinu Maxer pentru Impact-Playtech.

De asemenea, presa a scris că ar fi apărut probleme în căsnicia Nicoletei Luciu și sunt în prag de divorț. Ea și soțul ei au infirmat aceste zvonuri, spunând că au existat mici neînțelegeri ca în orice mariaj, însă acestea s-au remediat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete