Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre motivul pentru care nu mai vrea pe micile ecrane: „Românului asta-i place”

Nicoleta Luciu (40 de ani) a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor.

Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (12 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani), cărora Nicoleta le oferă întreaga ei atenție și nu-și mai dorește să revină pe micile ecrane. Mai mult decât atât, ea își ajută partenerul de viață cu proiectele lor private.

Potrivit declarațiilor ei, Nicoleta Luciu a primit multe oferte de a reveni în televiziune, însă consideră că lucrurile s-au schimbat foarte mult și ea nu se mai regăsește în proiectele propuse. Cu toate acestea, viitorul îți poate rezerva multe surprize.

„Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată.

Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap', a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Playtech.

Frumoasa brunetă consideră că a făcut parte dintr-o generație în care această lume era mai blândă, mai permisivă. Acum lucrurile stau altfel, iar ea este mulțumită de viața ei de acum.

„Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa… Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc', a mai spus soția lui Zsolt Csergo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete