Cristiano Ronaldo dezvăluie sexul gemenilor lui și al Georginei Rodriguez: „Acolo unde viața începe și…”

Cristiano Ronaldo este deja tatăl a patru copii: gemenii Eva Maria și Mateo, 4 ani, fiica Alana Martina, 4 ani, și fiul Cristiano Jr., 11 ani.

În octombrie, vedeta fotbalului, în vârstă de 36 de ani, a anunțat pe Instagram că iubita lui, Georgina Rodríguez, este însărcinată cu gemeni, iar joi, tot prin intermediul rețelei de socializare, el a dezvăluit sexul bebelușilor.

Sportivul de la Manchester United este deja tatăl unor gemeni în vârstă de 4 ani, Eva Maria și Mateo, a fiicei de 4 ani, Alana Martina, și a fiului de 11 ani, Cristiano Jr. În clip, Cristiano Jr. și Mateo țin un balon în timp ce Eva și Alana țin altul. Rodríguez numără până la trei înainte ca micuții să spargă baloanele, descoperindu-se atât confetti roz, cât și albastre în aer, în timp ce familia aplaudă.

„Acolo unde viața începe și dragostea nu se termină niciodată ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #binecuvântat ', a descris cuplul videoclipul lor comun.

Cristiano Ronaldo dezvăluie sexul gemenilor lui și al Georginei Rodriguez: „Acolo unde viața începe și…'SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Ronaldo a spus mai întâi că el și Rodríguez așteaptă al doilea set de gemeni, postând o fotografie a perechii întinsă pe un pat în timp ce țineau o ecografie.

„Încântat să vă anunțăm că așteptăm gemeni👶🏻👶🏻. Inimile noastre sunt pline de dragoste, abia așteptăm să vă cunoaștem ❤️🏠 #binecuvântat”, a fost mesajul lui Ronaldo la postarea pe care Rodríguez a distribuit-o și pe pagina ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete