Nicole Cherry, dezvăluiri despre lucrurile pe care dă foarte mulți bani: „Sunt o investiție”

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Încă de la o vârstă foarte fragedă a cucerit inimile românilor cu vocea sa inconfundabilă, iar în câțiva ani a reușit performanțe uimitoare. Piesele sale au urcat imediat în topuri de cum s-au lansat, a participat la numeroase evenimente, iar beneficiile financiare au fost pe măsură. Iată în ce a ales Nicole Cherry să investească sume mari de bani.

În urmă cu aproape 10 ani, Nicole Cherry s-a lansat cu piesa „Memories'. Posturile de radio din România o difuzau constant, iar mulți români se întrebau cine este puștoaica cu vocea similară unor artiști reggae consacrați. Mare le-a fost mirarea când au aflat că este o româncă și are doar 14 ani. De atunci, Nicole Cherry a cunoscut succesul, iar melodiile sale sunt fredonate de o mulțime de oameni de toate vârstele. Munca sa, evident, a fost răsplătită pe măsură, iar artista a dezvăluit recent în ce investește cel mai mult.

Pentru că e foarte atentă la ținutele sale de scenă și nu numai, Nicole Cherry cheltuie foarte mulți bani pe bijuterii. Cu toate acestea, este atentă și chibzuită, una dintre condiții fiind ca acestea să se potrivească hainelor pe care le are.

De asemenea, ea a mărturisit că micuței Anastasia nu i-a cumpărat decât o pereche de cercei, însă este convinsă că îi va purta bijuteriile atunci când va crește.

„I-am cumpărat o singură pereche de cerceluși, dar de fapt nu i-am cumpărat eu, i-a cumpărat soțul meu, pe care i-am și schimbat după câteva zile după ce am putut să schimbăm acei cercei de la spital. După ce i-au făcut găurile în urechi, la spital, i-am mai ținut pe aceia câteva zile și imediat după i-am schimbat.

Sunt o investiție, dar în afară de cercei nu i-am luat nimic. Îmi este greu pentru că îmi este și frică să nu o strângă, e încă mică. Dar are de la mama ei ce să poarte nu îmi fac griji de ea', a declarat Nicole Cherry pentru EGO.

Pasiunea sa pentru bijuterii s-a născut atunci când părinții săi i-a dăruit la majorat o brățară foarte scumpă.

„Eu am avut prima bijuterie la 18 ani. A fost o brățară pe care o am și acum. Bine că mi-ai adus aminte de ea, căci trebuie să o duc să-i facă o mică reparație, pentru că nu se mai închide foarte bine. Aveam des acest vis, cum că îmi pierd brățara. Ea fiind și de o valoare mai mare, eram foarte stresată. Așa că am preferat să nu o mai port până nu o repar, că știu eu că e la loc sigur', a mai spus cântăreața în vârstă de 23 de ani, pentru sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete