Oana Roman dă cărțile pe față. Ce a zis despre Marius Elisei și despre sora ei: „Va urma Jihad”

Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete de la noi din țară. Aceasta are o activitate intensă pe rețelele de socializare unde postează detalii despre proiectele sale profesionale, cât și din viața sa personală. Recent, fiica lui Petre Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei și acum le-a mărturisit fanilor săi câteva detalii care au legătură cu acesta.

Oana Roman este recunoscută ca fiind foarte sinceră și directă atunci când are ceva de spus. Aceasta dă rar interviuri și preferă să ofere informații despre ea direct pe contul său de Instagram. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu o declarație făcută la InstaStory despre Marius Elisei, dar și despre sora sa, Catinca Roman.

Traversând o perioadă extrem de dificilă, mulți dintre urmăritorii săi au observat că este obosită, dar și tristă. Fiica lui Petre Roman a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit motivul supărării sale.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată, nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat. Iar azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni), pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund', a scris Oana Roman.

Cei care o urmăresc des pe vedetă știu că se ocupă de mama sa, vizitând-o des la centrul de lux unde este internată. Deși a fost criticată pentru alegerea ei, din cauza multiplelor probleme de sănătate pe care le are Mioara Roman, fiica sa a declarat că nu se poate ocupa la fel de bine cum o fac cadrele medicale de acolo.

„A fost îngrijită exemplar în cele două locuri. Exemplar. Și-a recuperat demnitatea și dreptul la viață. Nu chinuită la pat acasă! Și vă rog să nu mai judecați. (…) La centru, ea face recuperare medicală post operație de proteză de șold.

Ea face această recuperare care este vitală, altfel probabil rămânea la pat. Le mulțumesc acestor oameni pentru ce fac în fiecare zi pentru mama și sunt perfect împăcată cu decizia mea. Deci gata cu mentalitatea asta sinistră, să judecăm pe alții și să trăim ca în epoca de piatră.

Vă spun eu, e plin de vedete care au părinți în centre pentru bătrâni în România, dar le e rușine să spună. Mie nu îmi este rușine și sunt foarte liniștită și împăcată cu decizia mea’, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete