Nico, vindecată de gelozie după mulți ani de căsnicie: „Consider că cea mai importantă…”

Nico este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi din țară. Dincolo de cariera sa impresionantă din industria muzicală, artista este o familistă convinsă și este căsătorită de 25 de ani cu Laurențiu Matei.

Nico este o fire deschisă și mereu dispusă să dezvăluie lucruri din viața ei pe care oamenii să le ia drept exemplu și să nu facă aceleași greșeli. Unul dintre aceste aspecte despre care artista a vorbit mereu sincer a fost gelozia. Vedeta a fost multă vreme geloasă, însă recent a vorbit într-un interviu despre modalitatea prin care a reușit să învingă gelozia.

„Da, este un lucru pe care nu l-am ascuns și l-am făcut public pentru că mi-am dorit că exemplul meu să fie luat drept Așa nu!. Cred că, odată cu maturizarea mea, a relației noastre de cuplu, am scăpat de acest defect. Până la urmă, noi eram în permanență împreună, acasă, pe scenă, așa că erau nefondate toate momentele mele de gelozie.

Consider că cea mai importantă este comunicarea, așa că cei sau cele care sunt geloși/ geloase ar trebui să comunice mult, foarte mult, dacă într-adevăr își doresc să salveze o relație', a declarat Nico pentru ego.ro.

„Așa cum spuneam, avem o relație matură și bazată pe încredere, așa că ne știm aceste informații, însă fără ca acest lucru să însemne o activitate de control a unuia asupra celuilalt, ci o eficientizare a timpului', a mai adăugat artista.

Soțul lui Nico, Laurențiu Matei, este cel care îi este alături în orice situație. Acesta face parte din aceeași breaslă, fiind compozitor, iar acest lucru le-a făcut foarte bine relației lor de cuplu.

„Grija unuia față de celălalt este mult mai puternică acum. Când suntem plecați, fiecare cu treabă, ne sunăm fără motiv, pur și simplu să vedem dacă suntem bine, dacă avem nevoie de ceva. Relația noastră a evoluat frumos și cred că activitatea noastră comună ne-a unit din ce în ce mai mult', a mai spus Nico pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete