Nico, în spital din cauza unei diete de slăbit: „Mi-a fost foarte rău”

Nico, în spital din cauza unei diete de slăbit: „Mi-a fost foarte rău”

Una dintre marile probleme din ziua de azi sunt kilogramele în plus pe care le acumulăm fără să ne dăm seama sau pur și simplu ignorăm faptul că metabolismul ni se schimbă o dată cu înaintarea în vârstă.

Există numeroase diete care au efecte pozitive, însă nu se mulează pe organismul oricărui om. Așa s-a întâmplat și în cazul cântăreței Nico. La cei 51 de ani, artista arată impecabil și are grijă de aspectul său fizic din toate punctele de vedere.

„Poate că am și nopți în care mai uit să mă demachiez, pentru că a doua zi poate mai am vreun eveniment și nu mai vreau să stau să mă machiez, însă asta se întamplă foarte rar”, a declarat Nico, potrivit click.ro.

Din păcate, dorința de a avea un trup de zeiță i-a pus viața în pericol, în urmă cu câțiva ani. Aceasta s-a ambiționat să urmeze o dietă la care organismul nu a răspuns tocmai bine, motiv pentru care a ajuns la spital, unde i s-au pus perfuzii pentru a-și reveni.

„A fost o problemă cu organismul meu. Mi-a fost foarte rău. Am ținut dieta Dukan câteva zile, dar nu am mai continuat. M-am deshidratat. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-a întâmplat. Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici (spasmofilie), am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine.

M-a determinat ceea ce a determinat-o pe fiecare femeie. Am pus câteva kilograme și am vrut să le dau jos și nu ai cum decât printr-o dietă-șoc, ca aceasta. Atunci am dat jos 6 kilograme în 7 zile. Cu dieta Dukan slăbești un kilogram pe zi. Corpul meu nu era obișnuit și a fost șoc pentru mine. De la 66 de kilograme am ajuns la 60. Și acum am 66-67. În prezent nu ies din kilogramele acestea', a mărturisit artista.

Ce este Dieta Dukan?

Dieta Dukan este complicată, elimină o mulțime de alimente sănătoase, poate provoca probleme de sănătate datorită conținutului ridicat de proteine și probabil nu este o soluție pe termen lung pentru pierderea în greutate.

Dieta Dukan este o dietă bogată în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați, care este împărțită în patru faze.

A fost creat de Dr. Pierre Dukan, medic generalist francez, specializat în gestionarea greutății.

Dr. Dukan a creat dieta în anii 1970, inspirată de un pacient obez care a spus că ar putea renunța la consumul de alimente pentru a slăbi, cu excepția cărnii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete