Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea într-un decor de vis

Astăzi este o zi de sărbătoare în familia Antoniei, deoarece este ziua de naștere a iubitului ei, Alex Velea. Dragostea dintre ei se poate observa de la o poștă, însă pentru a marca această zi, faimoasa cântăreața i-a pregătit o surpriză într-un decor de vis.

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Antonia a împărtășit cu fanii săi multe momente frumoase pe care le-a petrecut în vacanța din Maldive. La fel s-a întâmplat și azi când a postat la Instastory gestul incredibil pe care l-a făcut pentru Alex Velea, lăsându-l fără cuvinte.

Alex Velea împlinește 37 de ani și se poate declara un bărbat împlinit șu fericit. De 8 ani, el are o iubită frumoasă care i-a oferit doi băieți superbi și pe plan profesional îi merge minunat, având numeroase colaborări. Dacă l-ai fi întrebat ce este fericirea pentru el, cu siguranță asta ți-ar fi spus.

Și pentru că se află încă în vacanță, celebrul cântăreț a avut parte de o surpriză magnifică din partea celei care îl face să zâmbească în fiecare zi. De data asta a zâmbit și a rămas mut în fața pregătirilor pe care Antonia le-a făcut cu ocazia aniversării sale. Aceasta a aranjat o cină romantică chiar pe plajă.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alex Velea este astăzi în culmea fericirii! Celebrul cântăreț împlinește frumoasa vârstă de 37 de ani. Având în vedere că încă nu s-a întors din vacanța din Maldive, în care se află alături de Antonia, superba lui parteneră de viață a profitat de cadrul exotic și i-a pregătit o surpriză romantică odată cu acest eveniment chiar pe plajă, potrivită pentru doi oameni ce se iubesc atât de mult.

Aproape de plajă, masa și scaunele decor superb, încadrate într-un pătrat cu multe lumini și ornamente sub formă de pene. Una dintre pozele postate este însoțită de o declarație superbă de dragoste din partea artistei.

„La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete