Nick de la N&D a fost la „Chefi la cuțite”. Cum arată fiica și soția artistului?

Dincolo de viața artistică, Nicolae Marin, alias Nick de la N&D, este un familist convins. Recent, muzicianul de 44 de ani a venit să gătească la „Chefi la cuțite' însoțit de Andreea, nimeni alta decât fiica lui și a soției sale, Cătălina.

Nick le-a povestit celor trei chefi cum colegii lui din industria muzicală au rămas surprinși de cât de mult a crescut Andreea, care a împlinit 14 ani chiar în ziua în care a fost provocată de tatăl ei la un duel culinar.

„Ultima oară când am avut o filmare m-am întâlnit cu Andreea Bănică și se uita ciudat la mine. M-a luat de-o parte și m-a întrebat cine este fata și i-am răspuns că este fiică-mea. La care ea mi-a spus: < Aaa, am crezut că ai o iubită nouă > . Faza e că Andreea cunoaște relația mea de 28 de ani pe care o am cu soția mea', a declarat Nick.

Nick se mândrește cu fetele lui și nu ratează nici un moment să posteze fotografii cu acestea pe rețelele de socializare.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Fiica lui, Andreea, este o adolescentă foarte frumoasă, la fel de înaltă ca tatăl ei, are părul lung lăsat pe umeri și se machiază discret. De altfel, visul ei este să ajungă fotomodel și artistă, așa cum le-a mărturisit.

Fostul solist al trupei N&D trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Cătălina. Deși au trecut 28 de ani de când cei doi sunt împreună, ei se iubesc ca la începuturile relației lor, atunci când erau niște adolescenți: el 16 ani, ea 15 ani. La rândul ei, Cătălina este o femeie foarte frumoasă, cu o siluetă de invidiat, care nu își arată deloc vârsta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete