Nessebar, perla Bulgariei

Nu ştim exact cu fac bulgarii de ne atrag an de an pe litoralul lor, dar însă înţelegem de ce? Pentru că nicăieri în lume nu vei găsi asemenea nisipuri aurii care sclipesc de îţi iau ochii, cu ape călduţe şi albastre şi tradiţii bulgăreşti încântătoare. Bavaria Tour ne trimite in statiunea bulgareasca Nessebar, intr-un sejur de nota 10.

Nessebar

O perlă bulgărească

Micuța perla a Bulgariei, Nesserbar este o oază de linişte poziţionată exact în inima mării  albastre. Datorită faptului că nu este un oraş depărtat foarte mult de Romania, în acest loc vin anual mii de români cu sete de relaxare care îşi doresc un sejur de poveste brodat de frumuseţi. Şi unde te simţi cel mai bine dacă nu printre miile de români care se bronzează alături de tine pe nisipurile aurite ale bulgarilor?

Nessebar parte a Patrimoniului UNESCO

Cine îşi petrece vacanţele aici poate afirma cu o emoţie în suflet că Nessebar este o adevărată perlă a Bulgarie, şi nu doar pentru faptul că aici sunt cele mai fine nisipuri din întreaga Mare Neagră, şi nici pentru că de jur împrejurul oraşului vei găsi dovezi şi amintiri a celor 3000 de ani de istorie a acestor locuri, ci pentru că întregul oraş este o parte a Patrimoniului Mondial UNESCO de ani buni.

Micuţ orăşel de pescari cu căsuţe vechi datând din vremuri demult uitate cu o arhitectură unică cu iz medieval cu mori de vânt care ,,aţipesc' în bătaia vântului, poduri de lemn cu străzi şerpuitoare şi apele cele mai curate din întreaga Bulgarie, acesta este Nessebar. Celor care iubesc viaţa de noapte le recomandăm Sunny Beach, pentru că în Nessebar vin oamenii îndrăgostiţi de ,,antichităţi', cei care vor o gură mare de relaxare, familiilor cu copii mici, şi bunicilor care iubesc Marea Neagră şi litoralul bulgăresc.

Nessebar este ca un ţinut din cărţile de poveşTi, cu restaurante şi taverne tradiţionale şi rustice, cu un centru istoric încârcat de clădiri din lemn foarte vechi, un fel de Sighisoara medievală a românilor, cu biserici bizantine şi ruine antice deosebite şi porturi micuţe încărcate de comercianţi ambulanţi care îşi expun mărfurile în văzul tuturor.

Litoral Bulgaria Vara 2014

Hotel Festa Panorama 4*- de la 85 euro/persoana/noapte cu all inclusive, transport asigurat la cerere, asistenta turistica. Detalii pe www.sejur-circuit.ro, call center 021.310.75.11

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber