Nelu Tătaru a dezvăluit cu ce pastilă previne noul coronavirus

Nelu Tătaru a dezvăluit cu ce pastilă previne noul coronavirus

Luni seara, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut câteva declarații privind situația fără precedent cu care se confruntă România la ora actuală din cauza pandemiei de coronavirus.

În numeroasele sale deplasări prin țară, acesta a fost expus maxim la virusul ucigaș. El a declarat că se menține sănătos și cu imunitatea crescută consumând lichide și multe fructe. În rest, respectă regulile și duce un regim de viață sănătos.

De asemenea, el a declarat că se tratează cu un paracetamol în momentul în care se simte vulnerabil la răceală sau alți viruși.

„Încerc să respect regulile. Port mască două treimi din zi și uneori am congestie nazală. În astfel de situații iau câte un paracetamol,' a declarat Nelu Tătaru.

Explicația numărului mare de decese este că românii nu merg la timp la controale medicale periodice, astfel dobândind foarte multe comorbidități.

Raport zilnic: Azi, 27 octombrie, peste 100 de decese

Numărul cazurilor de Covid-19 se menține ridicat. În urma a 28.876 de teste efectuate, au fost raportate 4.724 de cazuri noi. Din cauza infectării cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, 104 români au murit. Acesta fiind cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei. La terapie intensivă sunt internați 824 de pacienți COVID, potrivit Digi24.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro