„Neatza cu Răzvan și Dani” aniversează mâine 10 ani de existență: „Le-am pregătit multe surprize celor de acasă”

Joi, 1 februarie, matinalii emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani' aniversează 10 ani de existență pe micile ecrane. ,,Echipa de 10' a celor care aduc în fiecare dimineața voia bună în casele telespectatorilor pregătește și anul acesta un spectacol de neegalat, din care distracția și surprizele nu vor lipsi.

Rețeta de succes a show-ului include 3000 de emisii în direct, 4000 de rețete delicioase pregătite de Vlăduț și 300 de ediții speciale, dar și multă distracție alături de gașca ,,Neatza'. După cum mărturisește Elena Păun, producătoarea emisiunii, ineditul echipei este dat de formula acesteia, care nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului:

,,Suntem mai mult decât o echipă. Suntem o adevărată familie, avem o relație incredibilă!', a spus producătoarea emisiunii.

„Neatza cu Răzvan și Dani' aniversează mâine 10 ani de existență

Petrecerea de un deceniu a celei mai iubite emisiuni matinale se va da în ,,casă nouă', iar vedetele vor trece pragul noului studio pentru a ura echipei ,,La mulți ani!'. După cum mărturisesc chiar carismaticii prezentatori, Răzvan și Dani, platoul de filmări este acum modular, ceea ce înseamnă că decorul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt.  Cei doi sunt extrem de încântați să aniverseze într-un studio cu totul şi cu totul nou, de aceea vor intra cu mult entuziasm și energie pozitivă:

,,Le-am pregătit multe surprize celor de acasă și suntem entuziasmați să le împărtășim cu ei… cei care și-au băut cafeaua timp de 10 ani cu noi', au spus Răzvan și Dani.

Petrecerea va readuce în platou vedete care au fost alături de echipa matinalilor de-a lungul anilor. Horia Brenciu, Pepe, Jo, Nicole Cherry, Fly Project sunt doar câteva nume de pe lista invitaților speciali, care vor primi câte un trofeu în semn de mulțumire din partea echipei. Tot mâine, trupa Blaxy Girls se va reuni pe platoul emisiunii, alături de Amalia, care pregătește în fiecare dimineață rubrica de horoscop.

Foto: Antena 1

Citește și:

Dani Oțil, dezvăluiri senzaționale despre viața intimă alături de Mihaela Rădulescu: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă'

Dani Oțil, așa nu l-a văzut nimeni până acum! Imagine de colecție din copilărie alături de mama lui

Dani Oțil, adevărul despre relația pe care o are cu Lidia Buble! Ce spune despre partenera lui Răzvan Simion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete