Nea Mărin revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune: „Veți vedea că e foarte interesant”

Celebrul Nea Mărin va reveni, în curând, pe micile ecrane cu o nouă emisiune. Este vorba despre un nou sezon „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin', care va avea premiera duminică, pe data de 8 iulie, de la ora 20:00.

Noul show de televiziune va veni cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. De data aceasta, Nea Mărin este administratorul unui restaurant pe malul mării și recunoaște că nu a fost deloc simplu nici chiar pentru el să-și asume această responsabilitate.

Nea Mărin revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune

„Până acum am organizat nunți, am renovat pensiuni, am făcut evenimente caritabile, dar partea asta de administrare a unui restaurant este nouă chiar și pentru mine. Tot pentru prima dată, sunt în competiție cu Liviu și Andrei. A fost mai greu ca în oricare alt sezon, dar veți vedea că e și foarte interesant', a povestit Nea Mărin.

În noul sezon „Poftiți pe la noi', Nea Mărin, care are în fiecare ediție câte patru vedete invitate să-l ajute, și Liviu Vârciu, care-l are alături pe Andrei Ștefănescu, sunt într-o continuă competiție. Liviu și Andrei și-au deschis și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă, la câțiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Până unde vor merge cei trei cu orgoliul și dorința de a câștiga, la ce strategii vor recurge pentru a-și dezvolta business-ul și cum vor atrage vedetele invitate clienții, telespectatorii vor vedea încă din prima ediție care va fi difuzată, din 8 iulie, în trei episoade: duminică, luni și marți, la Antena 1. 

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nea Mărin a ajuns în presa internațională! A devenit celebru după ce l-a interpretat pe Donald Trump

Nea Mărin, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Va fi pentru prima oară în postura de concurent într-un reality-show

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati