Natașa Raab trece cu greu peste decesul soțului ei: „Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine”

Soțul Natașei Raab (66 de ani), actriță cunoscută publicului și din reclamele în care o interpretează pe Coana Chiva, s-a stins din viață sâmbătă, 14 septembrie. De atunci, viaţa actriței s-a schimbat radical.

Natașa Raab se simte tot mai singură şi nu se poate obişnui cu absenţa soțului ei, medicului Val Guţul, bărbatul care i-a fost aproape timp de 38 de ani.

Natașa Raab trece cu greu peste decesul soțului ei: „Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine”

„Poate că soţul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuşi nu pot şterge cu buretele. M-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-şi vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic …

L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu … când mă uit cum eram şi cum sunt acum îmi vine foarte greu.

După 38 de ani ai impresia că eşti a nimănui. Vă rog să aveţi grijă de iubirile voastre. Of, Doamne, Dumnezeule.

Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el şi când realizez că nu o să mai vină niciodată … l-am iubit foarte mult, foarte mult.

Mai aveam un pic şi făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine”, a spus Nataşa Raab, la Antena Stars, potrivit OK! Magazine.

Cum s-au cunoscut Natașa Raab și Val Guțul?

„Eram studentă în ultimul an la actorie, iar el student la medicină. Era 1 aprilie. Râdem și acum când ne amintim!

Sotului chiar îi place să facă glume pe seama datei în care ne-am cunoscut. În fiecare an îmi zice: «Vezi, mama, că nu a fost o păcăleală!»

A fost dragoste la prima vedere. Într-o seară, când ne-am întors de la o plimbare prin Cișmigiu, m-a întrebat așa într-o doară dacă nu vreau să ne facem niște verigi.

Așa denumea el verighetele. Acestea nu sunt inscripționate cu data nunții, ci cu data când ne-am cunoscut!

După numai trei luni de când ne-am văzut prima dată ne-am căsătorit. Din punct de vedere astrologic se spune că Racul (zodia în care sunt eu născută) și Capricornul (zodia lui) nu au nimic în comun, însă noi ne-am înțeles și ne-am completat reciproc”, a povestit Natașa Rab, în urmă cu mai mult timp.

Foto: Facebook

Citește și:

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

A vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir”! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete