Natalia Oreiro a recunoscut că suferă de o boală bizară cu manifestări ciudate

Natalia OreiroSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Natalia Oreiro are 45 de ani, dar nu-ți arată vârsta nicio clipă. A făcut senzație în telenovela „Înger sălbatic' și a cucerit publicul din România, dar puțini știu că Natalia Oreiro  suferă de o boală bizară cu manifestări ciudate: 

Natalia Oreiro a facut o confesiune, în urmă cu ceva vreme, cu care și-a șocat fanii: a recunoscut că suferă de boală numită MISOFONIE. Conform site-ul medlife.ro, misofonia este “ura față de sunet” și este o afecțiune neurofiziologică prin care oamenii au o reacție disproporționat negativă la sunete specifice, nu la toate sunetele. Plescăitul mâncării, mestecatul unui aliment crocant, sunetul pe care îl scoate mâncatul unui măr sau castravete, toate acestea tulbură neurologic o persoană afectată de misofonie.

Specialiștii spun că misofonia este legată de afecțiuni deja existente: tulburare obsesiv-compulsivă, tulburarile de alimentatie sau tulburarea de stres post-traumatic.

Reacția la misofonie este furie necontrolată, țipete și reproșuri, supărare sau nervi. Misofonia poate declanșa alte tulburări asociate cum este anxietate sau dezgustul.

Tot de pe site-ul medlife.ro am aflat că ignorarea sunetelor enervante nu este posibilă pentru cei cu misofonie.

Misofonia a fost identificată ca afecțiune din anul 2001 și se cunosc destul de puține informații despre această tulburare. Se sugerează ca doar terapia comportamentală cognitivă poate ajuta.

Actrița și cântăreața originară din Uruguay a fost nevoită să-și amâne mega-concertele pe care le avea de susținut la Moscova. Natalia este foarte apreciată de ruși, ea urmând să suțină o serie de concerte grandioase cu zeci de mii de spectatori care au cumpărat deja biletele. Organizatorii spun că toate concertele artistei se vor amâna până în toamnă când se speră ca lucrurile să intre în normal…

Foto: Facebook/Natalia Oreiro

Citeste și:

Exercițiile de tip planșă, benefice sau nu? Ce spune medicul?

Michael Jackson și fiica lui Elvis Presley, mariaj de ochii lumii

Test: Ce tip de inteligență ai? Vezi care sunt capitolele la care excelezi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete