Michael Jackson și fiica lui Elvis Presley, mariaj de ochii lumii


Michael Jackson (n. 1958 – d. 2009)  a fost un cântăreț, compozitor și dansator din Statele Unite ale Americii.

Poreclit „Regele Muzicii Pop”, datorită talentului și contribuțiilor sale umanitare, dar și în muzică, dans și modă, a rămas una dintre cele mai cunoscute figuri culturale ale secolului 20.

Al optulea copil al familiei Jackson, Michael și-a făcut debutul muzical în anul 1964 alături de frații lui mai mari Jackie, Tito, Jermaine și Marlon, ca membru al trupei Jackson 5.

Cariera sa solo începe în anul 1971. Pe lângă succesul răsunător al pieselor Beat It, Billie Jean și Thriller, artistul a fost de asemenea apreciat pentru melodiile Man in the Mirror, Black or White, Heal the World, Earth Song și They Don’t Care About Us care atrag atenția asupra rasismului, protejării mediului înconjurător, sărăciei, etc.

Controversatul mariaj al lui Michael Jackson cu fiica lui Elvis Presley

Către finalul anilor 1980, Michael a devenit o figură controversată din pricina aspectului său fizic, relațiilor, comportamentului și stilului de viață.

În 2009, artistul s-a stins din viață din cauza unei supradoze cu sedative administrate de medicul său personal Conrad Murray. Câteva luni mai târziu, Murray a fost acuzat de ucidere din culpă (februarie 2010).

A fost căsătorit de două ori, cu fiica regretatului Elvis Presley, Lisa Marie Presley, și cu asistenta dermatolog Debbie Rowe. Artistul are 3 copii, 2 adoptați, Prince (23 de ani) și Paris (22 de ani) Jackson și unul biologic, Prince Michael II (18 ani).

Află povestea de dragoste dintre el și fiica lui Elvis Presley urmărind videoclipul de mai sus!

Citește și:

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete