Naștere în plină pandemie de coronavirus. Tily Niculae a slăbit 12 kg în doar 6 zile

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Actrița Tily Niculae (34 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 26 martie, în ziua aniversării zilei de naștere a soțului, aceeași zi în care perechea s-a căsătorit civil.

Pe fiul lor, Tily și soțul ei, Dragoș Popescu, l-au numit Radu Teodor, nume care simbolizează bucurie. Cuplul mai are împreună o fiică, Sofia, în vârstă de 8 ani.

Recent, Tily a mărturisit că a pierdut 12 kg în cele doar șase zile de la naștere și că intenționează să apeleze la terapie.

Naștere în plină pandemie de coronavirus. Tily Niculae: „Să nască acasă, să evite spitalele”

„Femeile care urmează să nască în perioada asta ar trebui să încerce să aibă liniște. Să nu se mai uite la televizor.

Cele care fac cezariană trebuie să înțeleagă că o operație de cezariană nu este un moft, ci o necesitate.

În cazul meu, însemna rupere de uter și, cu toate astea, chiar sunasem la medic să întreb dacă există posibilitatea de a naște acasă, natural.

Nu a fost cazul. Dacă femeile au opțiunea aceasta, le sfătuiesc să nu aleagă între cezariană și nașterea naturală, ci să își aranjeze de pe acum lucrurile cu o moașă, cu un doctor, să nască acasă, să evite spitalele.

Cred că, în scurt timp, nu vom mai putea vorbi de spitale care să nu aibă cazuri de coronavirus. Vorbim totuși despre o pandemie”, a mărturisit Tily, potrivit Libertatea.

„Pentru femeile care au complicații și trebuie să nască la spital … să rămână în liniște, pentru că vor transmite toate stările copilului și oricum vor veni zile foarte grele după naștere și în plină lăuzie. Deci liniște, liniște, liniște!

Este esențial ca viitoarele mame să afle, după experiența mea, că au acum ocazia să facă schimbări majore sau să-și găsească soluții de back-up.

Îmi scriu femei din țară, din orașe în care maternitățile au deja cazuri de medici infectați. E strigător la cer!”, a mai declarat Tily, potrivit VIVA!.

Tily Niculae a slăbit 12 kg în doar 6 zile

„Eu acum trec printr-un șoc post-traumatic. Cel mic a făcut o săptămână de viață. Mai stau câteva zile să mă liniștesc puțin, după care neapărat vreau să intru pe terapie.

A fost ceva care m-a bulversat complet. Nu doar la suflet, ci și la corp. În șase zile, din 21 de kilograme câte aveam în plus, s-au dus 12 kilograme.

E un pic cam mult în șase zile”, a mai spus Tily Niculae.

COVID-19

Dintre persoanele infectate, 74,820 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 4,057 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 406 s-au vindecat, iar 176 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

Omul de afaceri Bernie Ecclestone va deveni tată pentru a patra oară la aproape 90 de ani

O celebră actriță este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au împreună o fiică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete