Naștere în plină pandemie de coronavirus. Ce spune actrița Tily Niculae despre experiența ei: „Am trecut de la extaz la agonie”

Actrița Tily Niculae (34 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară. Micuțul a venit pe lume în ziua aniversării zilei de naștere a soțului actriței (26 martie), aceeași zi în care perechea s-a căsătorit civil.

Pe fiul lor, Tily și soțul ei, Dragoș Popescu, l-au numit Radu Teodor, nume care simbolizează bucurie. Cuplul mai are împreună o fiică, Sofia, în vârstă de 8 ani.

Recent, pentru revista VIVA!, actrița a dezvăluit cum a decurs nașterea în plină pandemie de coronavirus.

„Am încercat să rămân cât mai echilibrată, să nu mă panichez, să înțeleg că e o situație extrem de grea pentru toată lumea.

Am încercat să-mi găsesc resursele necesare astfel încât să rămân focusată pe ceea ce urma să se întâmple, respectiv să nasc.

În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo.

Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală. Pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată.

Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului ca să pot ajunge la el.

Din momentul în care mi s-a permis să mă ridic, adică din prima zi în cazul meu, nu am cerut ajutor absolut deloc, tocmai ca să fie contactul minim”, a dezvăluit Tily Niculae, pentru VIVA!.

Naștere în plină pandemie de coronavirus. Ce spune actrița Tily Niculae despre experiența ei: „Am trecut de la extaz la agonie”

„Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu niște necunoscuți.

Fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă, care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe.

Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine. Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente.

Îmi era așa de jenă, că știam situația. Până la urmă mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte din ele intrau și se dezinfectau, altele uitau.

Unele purtau mănuși, altele nu, cu mască, fără mască. Efectiv haos”, a mai declarat Tily Niculae, pentru aceeași sursă citată anterior.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 1,276,118 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 69,509 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 3,864 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 374 s-au vindecat, iar 156 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

O celebră actriță este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au împreună o fiică

Omul de afaceri Bernie Ecclestone va deveni tată pentru a patra oară la aproape 90 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete