Nasrin Ameri revine în televiziune, după ce și-a dat demisia de la Antena Stars. La ce post va apărea

La începutul acestui an, Nasrin Ameri și-a dat demisia de la Antena Stars, unde era prezentatoare. Acum, vedeta a semnat un nou contract, s-a aflat la ce televiziune va apărea.

Nasrin Ameri și soțul ei au făcut cununia religioasă pe 29 iulie, la mai bine de un an după ce au spus acel „Da! hotărât din viața lor. Iar la emoțiile dinaintea nunții s-au adăugat cele apărute odată cu participarea sa în cadrul celui mai răcoritor show al verii! Fosta prezentatoare are două fobii, iar în ziua în care a executat săritura pentru concurs, a luat o decizie care i-a schimbat viața.

La 31 de ani, Nasrin Ameri a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă de la Antena 1 ca să își adauge „în palmares două victorii: învingerea fricii de apă și pe cea de înălțime. „Sunt o fată, aș spune eu, îndrăzneață, (… vreau să îmi dovedesc aici, la «Splash! Vedete la apă» că, într-adevăr, pot să îmi înving orice teamă. Teama de apă, teama de înălțime. Nu, nu știu să înot, dacă asta o să vă întrebați, a declarat fosta prezentatoare.

În zilele de antrenamente, Nasrin a intrat mult timp în apă cu centura, iar cele două fobii au făcut-o să nu poată urma întocmai sfaturile antrenorului ei, Cătălin Cozma. „(…). Pentru mine, «Splash!» este experiența vieții mele! Mi-a fost teribil de frică de apă, de cădere în gol, de înălțime, de înotat. Am învățat puțin să înot, am făcut câteva ture de bazin fără centură. Nu am sărit deloc, deloc la antrenamente, decât de pe marginea bazinului (…), a mai mărturisit bruneta, iar Cătălin Cozma a spus într-un interviu oferit la antrenamente: „Ideea este că noi, antrenorii, trebuie să-i pregătim ca în concurs să facă o săritură cât mai bună, să fim siguri că urcă acolo și știu ce fac.

Dar, Nasrin, m-ai terorizat! Am fost… la un moment dat, am plecat de la antrenament, am zis că nu se poate! Totuși, Nasrin Ameri a putut să își găsească puterea şi curajul ca să urce în seara competiției pe una dintre platforme. După ce a ieșit din apă, ea s-a declarat extrem de fericită de ceea ce a făcut și a dezvăluit că, în dimineața concursului, s-a înscris la cursuri de înot.

Nasrin-Ameri_Splash_Vedete_la_apa_editia_5-sezon-5_poza_eSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Știu că poate părea banal pentru foarte mulți dintre cei de acasă, poate și pentru voi, dar cred că atât de fericită nu cred că am fost vreodată în viața mea! Și am simțit că mi-am luat cea mai mare greutate de pe inimă (…). Am avut foarte mari emoții! (…). Azi-dimineață (n.r.: în dimineața în care s-a filmat competiția), primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă înscriu la niște cursuri de înot! Pentru că m-a motivat super, super mult și îmi doresc din suflet să mai particip și, de ce nu, de acolo, de sus, să sar de acolo (n.r.: de pe platforma aflată la 10 metri înălțime), a afirmat vedeta.

Cum a fost saltul lui Nasrin Ameri, de la ce înălțime l-a făcut și ce note a primit de la jurați, dar și cine sunt următorii concurenți care au acceptat să își depășească limitele pe platourile de filmare ale emisiunii „Splash! Vedete la apă, telespectatorii pot afla urmărind edițiile de săptămâna aceasta. Cel de-al cincilea episod va fi astăzi, 18 august, începând cu ora 20:30, pe Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete