Narcisa Suciu este din nou acasă și a bifat o colaborare muzicală inedită. Despre ce este vorba?

Narcisa Suciu este din nou acasă și a bifat o colaborare muzicală inedită. Despre ce este vorba?

Stabilită de 11 ani în Finlanda, Narcis Suciu a revenit în România, dar nu definitiv, ci pentru o scurtă perioadă. Artista a dezvăluit și care este motivul pentru care s-a întors în țară.

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show' de la Kanal D, îndrăgita cântăreață a declarat că nu mai fusese în România de un an și jumătate din cauza pandemiei de Covid-19. În plus, artista a mărturisit că îi era foarte dor de o parte de familie.

„Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simţit că-mi pierd minţile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o şi pe nepoţica mea, Alessia, care are 11 ani. Soţul meu a înţeles. Am stat puţin pe la Timişoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: Du-te în România şi cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi', a declarat Narcisa Suciu în emisiunea „Teo Show' de la Kanal D.

Narcisa a profitat din plin de zilele petrecute în România. Ea a călătorit la mare, la Vama Veche, la bunul ei prieten Ovidiu Komornyik. „În weekend am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a plăcut foarte tare', a mai spus artista.

Cântăreața de 46 de ani a fost cooptată într-un proiect muzical alături de muzicianul și compozitorul Marius Moga și de Mirela Rețegan. Narcisa Suciu şi fetiţa Zurli de la „Gaşca Zurli' au lansat împreună o piesă dedicată relației dintre părinți și copii, specială pentru ziua de 1 iunie, ocazie cu care artista a acceptat câteva apariții televizate.

„Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gaşca Zurli. Ea m-a aşteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie. E primul duet pe care fetiţa Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa. Am tras la el la studio cântecul. Şi el are o fetiţă. A fost o experienţă să înregistrez cu Marius Moga. Am învăţat o nouă tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea', a mai spus Narcisa Suciu la „Teo Show'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete