Romică Țociu și Jean de la Craiova nu mai participă la „Asia Express”. Care sunt motivele?

Romică Țociu va deveni bunic

Filmările pentru reality-show-ul „Asia Express' au început zilele trecute. La startul competiției ar fi trebuit să fie și Romică Țociu și Jean de la Craiova.

Cei doi buni prieteni nu vor mai porni pe „Drumul Împăraţilor', iar despre motivele care i-au determinat să amâne cu cel puțin un an participarea la emisiunea difuzată de Antena 1 a vorbit chiar îndrăgitul actor într-un interviu pentru Playtech.ro.

„Nu am mai spus-o până acum, dar, fie, recunosc. Chiar în aceste zile ar fi trebuit să particip la o nouă provocare, la Asia Express. Stabilisem toate detaliile cu partenerul meu de echipă, Jean de la Craiova, care acceptase şi el ideea. Numai că, aşa cum se mai întâmplă în viaţă, în ultimul moment a apărut o situaţie specială pentru Jean, nişte contracte de care a trebuit să ţină neapărat seama, astfel că nu am mai putut onora invitaţia şi am renunţat, de comun acord. Sper ca producătorii să ţină minte cuplul format din Romică şi Jean. Ar fi fost distracţie maximă, vă asigur!', a declarat Romică Ţociu.

Actorul a ținut să precizeze că nu-i poartă pică bunului său prieten și că regretă faptul că nu a putut lua startul în dificila competiție. Țociu a mai spus că a încercat să-l convingă şi pe partenerul său de scenă tradiţional, Cornel Palade, să participe la „Asia Express', dar a fost refuzat politicos de acesta.

„Vă puteţi imagina cu uşurinţă ce ar fi fost dacă am fi ajuns, totuşi, acolo. Un show cu Ţociu şi Jean de la Craiova memorabil, ce mai!. Cornel m-a ascultat cu atenţie, mustăcind, pe alocuri, iar la final mi-a zis doar atât: Băi, Romică, dacă aş merge pe ideea ta ne-am întoarce în primele zece minute, după ce am ajunge acolo. Hai să ne vedem de treaba noastră!', a mai spus Țociu.

La startul sezonului 4 de „Asia Express' s-au aliniat nouă echipe, care vor începe aventura vieții lor pe „Drumul Împăraților'. Cursa din acest an va porni din Turcia și va continua prin Georgia şi Azerbaidjan, dar va include și alte destinații-surpriză.

Cele nouă perechi sunt formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy de la „Noaptea Târziu', Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, respectiv Lorelei și Zarug, ultimele două nume celebre în zona digitală.

În locul Ginei Pistol, care a prezentat precedentele sezoane, prezentatorii noului sezon vor fi: Irina Fodor (cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la “Chefi la cuțite”), Oase (câștigător al sezonului 2) și actorul Marius Damian, acesta din urmă fiind povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete