Narcis Ianău, concurentul de la „Românii au talent”, dezvăluiri despre cum își câștigă existența: „Sumele câștigate nu sunt…”

Narcis Ianău a cucerit publicul românesc în urma participării sale la emisiunea „Românii au talent' care a avut loc acum un deceniu. El nu a reușit să câștige marele premiu, însă viața i s-a schimbat complet.

Narcis Ianău are 26 de ani acum și continuă să uimească publicul din întreaga lume cu vocea sa spectaculoasă. El a urcat pe scene mari și a recunoscut într-un interviu pentru Ciao că emisiunea difuzată de Pro TV i-a deschis noi orizonturi în muzică.

„Imediat după emisiune, viața mea și-a urmat cursul ei firesc. Diferența a constat în faptul că, primind validarea mult râvnită, pe parcursul emisiunii, am prins acel plus de încredere în mine de care mai aveam nevoie și care m-a adus în direcția pe care mi-o doream: să-mi fac o carieră în muzică. Odată stabilit acest obiectiv, m-am concentrat cu toată forța pe îndeplinirea lui', a declarat Narcis Ianău.

Tânărul artist are acum colaborări cu nume mari din lumea artistică. A reușit o colaborare stabilă cu trupa Gregorian, dar și cu marea soprană Sarah Brightman.

„Am colaborări fidele și statornice cu trupa Gregorian și cu idolul meu din copilărie, celebra soprană Sarah Brightman. Numitorul comun al acestor colaborări este renumitul producător Frank Peterson, cu care am ajuns să mă cunosc printr-o întâmplare destul de hazlie, despre care am mai povestit: m-a găsit pe internet, în urmă cu multi ani, în timp ce căuta o anumită piesă, pe care a găsit-o și în interpretarea mea.

Intrigat de voce și nevenindu-i să creadă că era voce de băiat, m-a chemat la el în studio, în Germania, să se convingă că eu cântam. ….Si… a fost suficient de uimit încât să îmi propună să facem un album', a mai mărturist artistul.

În prezent, Narcis susține concerte în Statele Unite ale Americii. El este foarte determinat să continue pe acest drum și să realizeze mult mai multe lucruri pe plan profesional pe viitor.

„Sunt încântat și onorat să fiu din nou invitat special în concertul A Christmas Symphony, susținut de Sarah Brightman alături de orchestră și cor. Turneul se desfășoară în lunile noiembrie-decembrie, în 16 orașe din Statele Unite și cuprinde, ca și playlist, o savuroasă colecție de cântece de Crăciun îmbinate cu hiturile îndrăgite ale sopranei. Repertoriul meu din cadrul concertului constă în două piese cântate în duet și un cunoscut colind cântat solo', a mai spus artistul pentru sursa mai sus menționată.

Narcis-IanauSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cât despre aspectul financiar, Narcis Ianău a mărturisit că nu se poate plânge și satisfacția majoră este că își poate ajuta familia.

„Câștig suficient încât să îmi asigur stabilitate, siguranță și un grad de confort', a dezvăluit cântărețul în cadrul aceluiași interviu.

Deși multe vedete își deschid și o afacere în paralel cu activitatea artistică, tânărul nu s-a gândit la acest aspect și se dedică în totalitate carierei muzicale. Singura investiție necesară a fost achiziționarea unui apartament în Cluj Napoca.

„Nu mi-am dezvoltat încă abilități pentru afaceri… investiții … și nici nu a fost cazul deocamdată, pentru că sumele câștigate nu sunt, totuși, atât de fabuloase cât observ că mulți își imaginează. Da, mi-am cumpărat apartamentul meu în Cluj, însă aceasta aș numi-o mai degrabă o necesitate, nu o investiție. …Vedem ce mai urmează pe viitor', a încheiat el.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete