Naomi Hedman, ispită într-o emisiune TV! S-a lăsat cu replici dure și bătăi!

Naomi Hedman, ispită într-o emisiune TV! S-a lăsat cu replici dure și bătăi!

Iubita lui Florin Ristei și-a făcut apariția la o emisiune din Marea Britanie. Aceasta nu era de tipul XFactor, ci una unde trebuia să-și folosească frumusețea pentru a frânge inimile bărbaților aflați în competiție.

Parcursul „panterei' în sezonul 4 al show-ului «Ex on the beach» a fost unul controversat. Fiind îmbrăcată provocator, ea trebuia să cucerească unul dintre concurenți. Lucrurile au luat o întorsătură urâtă în momentul în care a intervenit partenera acelui concurent. Potrivit regulamentului cei înscriși în emisiune erau nevoiți să decidă cu cine rămân, cu partenerul sau cu ispita.

Iubita lui Ristei a simțit că există o chimie între ea și bărbatul pe nume Joe, însă în momentul în care iubita acestuia a intervenit, situația a scăpat un pic de sub control. Cele două femei și-au spus vorbe grele, ba chiar au ajuns și la mici păruieli.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată', a spus atunci femeia la adresa mulatrei.

Replica acestei nu a întârziat să apară: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete'.

La XFactor din România, Naomi Hedman a impresionat juriul etalând-și corpul perfect și frumusețea. La audiții, aceasta a avut emoții pe scenă, însă Florin Ristei a urcat alături de ea și a ajutat-o să-și înfrângă tracul. Jurații au trimis-o în Bootcamp, însă aici, Delia nu a fost impresionată de prestația ei și nu i-a oferit un scaun.

Naomi nu a mers mai departe în competiție, însă a mers mai departe în relația cu Florin Ristei. Aceștia formează un cuplu și se pare că relația este una serioasă, mai ales că mulatra a cunoscut-o pe mama cântărețului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete