Naomi Hedman, ispită într-o emisiune TV! S-a lăsat cu replici dure și bătăi!

Naomi Hedman, ispită într-o emisiune TV! S-a lăsat cu replici dure și bătăi!

Iubita lui Florin Ristei și-a făcut apariția la o emisiune din Marea Britanie. Aceasta nu era de tipul XFactor, ci una unde trebuia să-și folosească frumusețea pentru a frânge inimile bărbaților aflați în competiție.

Parcursul „panterei' în sezonul 4 al show-ului «Ex on the beach» a fost unul controversat. Fiind îmbrăcată provocator, ea trebuia să cucerească unul dintre concurenți. Lucrurile au luat o întorsătură urâtă în momentul în care a intervenit partenera acelui concurent. Potrivit regulamentului cei înscriși în emisiune erau nevoiți să decidă cu cine rămân, cu partenerul sau cu ispita.

Iubita lui Ristei a simțit că există o chimie între ea și bărbatul pe nume Joe, însă în momentul în care iubita acestuia a intervenit, situația a scăpat un pic de sub control. Cele două femei și-au spus vorbe grele, ba chiar au ajuns și la mici păruieli.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată', a spus atunci femeia la adresa mulatrei.

Replica acestei nu a întârziat să apară: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete'.

La XFactor din România, Naomi Hedman a impresionat juriul etalând-și corpul perfect și frumusețea. La audiții, aceasta a avut emoții pe scenă, însă Florin Ristei a urcat alături de ea și a ajutat-o să-și înfrângă tracul. Jurații au trimis-o în Bootcamp, însă aici, Delia nu a fost impresionată de prestația ei și nu i-a oferit un scaun.

Naomi nu a mers mai departe în competiție, însă a mers mai departe în relația cu Florin Ristei. Aceștia formează un cuplu și se pare că relația este una serioasă, mai ales că mulatra a cunoscut-o pe mama cântărețului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete