Naomi Campbell a devenit mamă: „O mică binecuvântare frumoasă”

Naomi Campbell

În mai 2017, Naomi Campbell a declarat revistei Evening Standard: „Mă gândesc tot timpul să am copii'. În mai 2021, Naomi Campbell a născut!

Supermodelul și actrița, în vârstă de 50 de ani, a născut primul său copil. Marele anunț l-a făcut pe Instagram, împărtășind o fotografie emoționantă ținând în mâna sa picioarele bebelușului.

„O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura cu îngerul meu pe care o împărtășesc acum cu voi. Nu există o iubire mai mare', a scris Naomi Campbell în postarea de pe Instagram.

Internauții au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase mesaje.

„Da!!! Binecuvântarea ta este binecuvântarea ei! Știu că vei fi o mamă incredibilă. Foarte fericit sunt pentru tine!”
 
“Felicitări Regina Naomi. Atât de fericit pentru tine și copilul tău. Este foarte norocoasă!”
 
„Vei fii o mamă excepțională. Felicitări amândurora că v-ați ales!”

În mai 2017, Campbell a declarat revistei Evening Standard că vrea să devină mamă, dar nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, cu evoluția științei, cred că o pot face când vreau', a spus ea în acel moment.

Născută în 1970, Naomi Campbell este cunoscută în toată lumea pentru cariera sa de model. A fost descoperită când avea doar 15 ani și faima sa a crescut în timp ce a distrus barierele și așteptările. A devenit primul model negru de pe coperta Vogue și a petrecut mai bine de un deceniu într-o relație cu Versace înainte de despărțirea controversată, din 1999.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete