Bianca Drăgușanu, probleme cu fetița ei: „Nu știu ce să mai fac. De o lună…”

Bianca Drăgușanu, probleme cu fetița ei: „Nu știu ce să mai fac. De o lună…”

Bianca Drăgușanu a declarat, recent, că traversează o perioadă extrem de grea din cauza unor probleme ce par a nu se termina.

Blondina este în permanență în vizorul presei, mai ales din cauza unor zvonuri referitoare la o eventuală relație cu Gabi Bădălău. Însă Bianca nu este cu gândul la relații amoroase, deoarece este foarte îngrijorată pentru micuța Sofia.

Potrivit fanatik.ro, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav are câteva probleme de sănătate cărora medicii nu le găsesc rezolvare.

„Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, ea a precizat faptul că acestea sunt problemele adevărate, nu ceea ce se vehiculează în lumea mondenă, motiv pentru care nici nu le bagă în seamă.

„Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează', a mai spus fosta soție a lui Victor Slav, pentru sursa mai sus menționată.

Cât despre o posibilă relație cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu este foarte discretă în detalii și a menționat că nu vrea să-și mai creeze o imagine publică în urma vieții sale amoroase.

„Nu am ce să spun despre relația pe care o am sau nu o am. Oricum, în ultima vreme, s-au tot scris neadevăruri despre mine în această direcție. Dar, dacă o să mă căsătoresc o să o fac în secret, voi anunța când doresc eu, nu voi mai face public acest lucru', a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Motivul pentru care vrea să țină ascunse aceste detalii este maturizarea pe care a căpătat-o de-a lungul timpului. Ea este mult mai preocupată de a-și atinge obiectivele stabilite pentru viitor.

„Nu mai am 20 de ani ca să vorbesc despre relațiile pe care le am sau nu le am. Relațiile sunt treaba mea, prefer să vorbesc despre proiectele mele și să mă ocup de fiica mea, ea are cinci ani și e principala prioritate', a spus Bianca Drăgușanu, pentru FANATIK.

Relațiile Biancăi Drăgușanu au fost extrem de mult mediatizate. Începând cu divorțul de Alex Bodi și terminând cu relația cu Gabi Bădălău care se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu. Deși au avut numeroase discuții, certuri și împăcări, cei doi par a fi încă împreună, potrivit unor surse din presă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete