Nadine, dezvăluiri cutremurătoare din orfelinat: „Dacă nu vedeam sânge, nu…”

Nadine s-a făcut remarcată datorită talentului său artistic după ce a participat la Școala Vedetelor, emisiune moderată de Titus Munteanu, în anul 1995. De asemenea, ea este o prezență exotică ce reușește să întoarcă o mulțime de priviri de îndată ce își face apariția.

În spatele ambiției, a perseverenței și a zâmbetului pe care le-a afișat de-a lungul anilor, stă o poveste extrem de dureroasă prin care a trecut în copilărie. Nadine a povestit în cadrul unei apariții TV despre perioada în care a fost nevoită să stea la orfelinat. Avea doar doi ani când tatăl său a părăsit-o și șase ani când mama sa a decedat.

Perioada petrecută în orfelinat i-a creat multe traume, iar vedeta a dezvăluit că ajunsese să fie exclusă din grupurile de copii din cauza faptului că venea dintr-un orfelinat.

„Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia. Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare. Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât', a dezvăluit Nadine, potrivit elle.ro.

Cea care a dus-o la orfelinat a fost chiar bunica sa. Din nefericire, mama vedetei și-a pierdut viața în urma unui avort.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj.

Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă', a spus Nadine în urmă cu ceva timp, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete